= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 26.08.2019 14:23:00
NETFLIX-FILME ROMÂNEȘTI NOI / Netflix introduce în distribuție alte două filme românești - „Câini” și „Despre oameni și melci”
București (MEDIA EXPRES) / 26 aug 2019 / Filmele „Câini” de Bogdan Mirică și „Despre oameni și melci” de Tudor Giurgiu sunt două noi producții românești care vor fi incluse în distribuție de către Netflix, potrivit unui anunț al companiei privind premierele lunii septembrie.

Cele două filme sunt ultimele listate în newsletterul electronic „Nou pe Netflix – Septembrie 2019” și sunt singurele titluri din listă care nu au menționate datele exacte ale premierelor, ci textul "În curând".

„Câini” este lungmetrajul de debut al lui Bogdan Mirică din 2016, un film selecționat la Cannes și premiat la Gala Gopo în România, iar „Despre oameni și melci” este un film din anul 2012 regizat de Tudor Giurgiu despre o fabrică în pragul falimentului pe care angajații încearcă să o salveze donând... spermă. Potrivit Cinemagia.ro ambele filme au avut performanțe modeste pe marile ecrane din România, „Câini” (premiera 19.09.2016) având în total 30.131 de spectatori la distribuția în cinematografe, în vreme ce filmul lui Tudor Giurgiu (premiera 10.09.2012) a avut un număr total de 64.696 de spectatori.

Până în prezent Netflix are în distribuție zece filme românești: „#Selfie”, “Love Is a Story”, “#selfie69”, “Oh, Ramona!”, “Ghinionistul”, “Love by Design”, „Povestea unui pierde-vară”, „Pup-o, mă!”, „De ce eu?” și „Love Building”.

Netflix este liderul global al distribuției de programe de televiziune prin internet, cu mai mult de 151 de milioane de abonați din peste 190 de țări, difuzând seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Netflix este primul serviciu global de distribuție de programe prin internet, abonații având acces nelimitat la conținut, fără publicitate, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.