×


Radio -- Data și ora publicării: 30.08.2019 12:10:25

DIGI FM-MATINAL / Matinalul Digi FM reîncepe de luni 2 septembrie de la 06.30 la 10.00București (MEDIA EXPRES) / 30 aug 2019 / Matinalul Digi FM cu Miu și Striblea se reia de luni, 2 septembrie 2019, pentru cu un slogan care face aluzie la alegerile prezidențiale care urmează: “La radio nu poți alege chiar orice”.

Alături de cei doi, "candidează" pentru votul ascultătorilor Bogdan Ciuclaru și Beatrice Ghiciov, dar și rubricile realizate de Radu Paraschivescu și Unguru’ Bulan.

Din platforma - program nu vor lipsi nici în acest sezon rubricile “Ghinionarul”, invitați din zonele de interes politic, muzical, social și business și concursuri cu premii pentru întreaga familie - televizoare UHD, vacanțe și bunătăți pentru sărbători îmbelșugate.

Știrile Digi FM sunt difuzate din jumătate în jumătate de oră.

Radio Digi FM face parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai deține televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL