Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 Profil 01.09.2019 16:34:49
IBC 2019 NEWS-VAN PERSIE-BT SPORT / BT Sport îl aduce pe Robin Van Persie la IBC Amsterdam
București (MEDIA EXPRES) / 1 sep 2019 / Grupul de televiziune BT Sport din Marea Britanie îl aduce la IBC Amsterdam pe Robin Van Persie, internaționalul olandez fost jucător la Arsenal / Mancester United, în prezent comentator la televiziunea britanică, la un eveniment programat înaintea transmisiei live în format 4K HDR cu sunet Dolby Atmos a meciului Liverpool – Newcastle, din Premier League, programat la Amsterdam pentru ziua de sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 13.00, ora Europei Centrale.

Van Persie va participa la discuții timp de o jumătate de oră înaintea meciului, care începe la ora 13.30 la standul BT cu nr. D.002 din exteriorul halelor de expoziție ale IBC. Transmisia va fi apoi urmată de o discuție despre formatele din noua generație.

La eveniment vor mai particpa MC Paolo Pescatore, Jamie Hindhaugh (BT Sport COO), Rob France (Head of Home Content Engineering at Dolby), Yoeri Geutskens (UHD Forum) și Dominik Wrona (BT M&B Head of TV Outside Broadcast).

BT Sport este un grup de televiziuni cu plată deținute de BT Consumer, o divizie a BT Group din Regatul unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, televiziuni care s-au lansat la 1 august 2013. Televiziunile au sediul la fostul International Broadcast Centre din Queen Elizabeth Olympic Park în Londra.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.