Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 06.09.2019 10:37:15
FILMBOX PREMIUM-SEZON NOU-MAFIA / Sezonul 2 al serialului ”The Mafia Kills Only in the Summer” (”Mafia ucide doar vara”) începe la FilmBox Premium
București (MEDIA EXPRES) / 6 sep 2019 / FilmBox Premium a programat sezonul al doilea al serial ului ”The Mafia Kills Only in the Summer” (”Mafia ucide doar vara”) începând de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21:00.

”Este fără nicio umbră de îndoială unul dintre cele mai frumoase seriale TV” - au spus criticii italieni după primul sezon, așa că vestea continuării poveștii familiei Giammaresi a produs o mare bucurie.

Pif (Pierfrancesco Diliberto pe numele lui complet) este ”vinovat” pentru succesul acestui serial inspirat din filmul omonim, câștigător a două premii David di Donatello. La debut, 6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Rai Uno, iar audiențele s-au menținut ridicate pe tot parcursul seriei.

Și în sezonul 2, Pif rămâne vocea care povestește cu ironie lucidă, dar și cu sinceritate cronica familiei Giammerresi din Palermo. ”În acest sezon 2, vorbim de conștiință și mai ales de curaj, cel care pune conștiința în acțiune. Profesional, contribuim prin acest act cultural la înfrângerea mafiei. Cu cât mai urmărit va fi acest serial, cu atât mai mult va crește speranța pentru un viitor mai bun”, explică Pif.

”Acest serial va rămâne în memoria tuturor pentru că, dacă îți dorești să vezi ce s-a întâmplat într-o anumită perioadă din istorie, poți să urmărești acest serial și vei înțelege. Pif a realizat un produs de televiziune care nu este perisabil, care va rămâne, total diferit de ceea ce se întamplă în general în televiziune”, spune Michele Astori, unul dintre scenariști.

În sezonul 2, povestea familiei Giammarresi și a prietenilor lui Salvatore este îmbogățită cu apariția unor noi personaje cum ar fi Jolanda (Dajana Roncione) - o cântăreață fermecătoare sau Marina (Claudia Gusmano) - a cărei prietenie cu Lorenzon devine periculoasă.

Tot în acest sezon există un moment emblematic cu președintele Sandro Pertini, care a ocupat această funcție între 1978 și 1985. ”Mi s-a părut o abordare curajoasă, dar a ieșit foarte bine”, a comentat Pif la lansarea noului sezon.

”Cel mai mare cadou făcut de Pif pentru acest serial este acela că niciun personaj nu este total bun sau total rău. Chiar și cel mai rău personaj ajunge să facă o faptă bună”, povestesc scenariștii serialului.

”Ceea ce dă forță acestui serial este faptul că el expune punctul de vedere al omului de rând. Astfel, descoperim că singura armă de apărare împotriva răului, în acei ani în care se desfășoară acțiunea, era cultura, iar oamenii încercau astfel să le transmită copiilor valori precum simțul civic și respectul pentru legi”, explică Claudio Gioè, actorul care îl interpretează în serial pe Lorenzo.

”Familia Giammarresi suntem noi, nu doar italienii din Palermo, ci toți italienii, cu toate greșelile, compromisurile, ambițiile și contradicțiile”, adaugă Pif.

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.