Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 Autorităţi 10.09.2019 18:07:27
CNA-SIBIU-LICENȚĂ-RETRAGERE / CNA a restras o licență de radio din Sibiu și a amendat B1 TV cu 5.000 de lei
București (MEDIA EXPRES) / 10 sep 2019 / CNA a retras o licență de radio din Sibiu și a amendat B1 TV cu 5.000 de lei, în ședința din 10 septembrie 2019, potrivit unui comunicat difuzat de instituție.

B1 TV a primit amenda pentru limbaj injurios și defăimare la difuzarea emisiunii „Lumea lui Banciu” din 2 iulie 2019, fapte prevăzute în art. 40 alin. (5) și ale art. 47 alin. (3) și (4) din Codul de reglementare a conținutului audiovizual.

CNA discută cazul Go FM din Sibiu de mai multe ședințe, invitând la audieri echipa care a realizat emisiunile radioului dar și pe proprietarul firmei care deține licența. Ca urmare a analizării rapoartelor întocmite de Direcția Control și Digitalizare, Consiliul a decis într-un final să retragă licența audiovizuală a postului GO FM din Sibiu pentru operarea acesteia pentru închiderea emisiei mai mult de 96 de ore din alte motive decât de natură tehnică.

CNA a invocat art. 57 alin. (1) lit. b) din Legea audiovizualului nr. 504/2002 conform cărora: „Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: (...) b) titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.