×

Profil -- Data și ora publicării: 10.09.2019 20:24:26

IBC NEWS-O-VIDEO / O-VIDEO cheamă participanții la IBC să i se alăture pentru soluții de filmare și studio



București (MEDIA EXPRES) / 10 sep 2019 / Dealerul de echipamente pentru studio și cinematografie O-VIDEO cheamă participanții din România la IBC să stabilească vizite personalizate, între 13 si 16 septembrie, la RAI Amsterdam, “pentru prezentarea celor mai noi echipamente și pentru gasirea celor mai inovatoare solutii”.

O-VIDEO reprezintă printre alții pentru piața din România compania Red, care a anunțat că senzorii Helium și Gemini vor fi încorporați în modelul de bază Ranger, pentru creatorii de conținut video care obțin astfel un singur sistem integrat: cu HELIUM 8K S35 și GEMINI 5K S35. RED RANGER Monstro 8K a fost anunțat la începutul acestui an și era dedicat exclusiv caselor de închirieri, însă cererea ridicată a dus la extinderea liniei și a posibilităților de achiziționare, se arată într-un newsletter online distribuit de O-VIDEO.

Distribuitorul român mai anunță noua serie Sony UWP-D care captează sunetul wireless, în orice mediu de filmare, de la nunți la știri, evenimente sportive și documentare. Noua serie Sony UWP-D aduce la un loc o tehnologie de procesare audio digitală de ultima generație, cu transmisiune RF integrată în dispozitiv ușoare și compacte.

Un program „rabla” pentru lavaliere oferă Sanken pentru COS-11, care oferă posibilitatea schimbării unei lavaliere COS-11 veche sau stricată pentru un preț “considerabil scăzut, de numai 935 lei + TVA. Schimbul se face cu o lavalieră Sanken COS-11D nouă.

O-VIDEO mai prezintă în newsletterul dedicat participării la IBC Amsterdam noul full frame EOS C500 Mark II, noua cameră de cinematografie de mici dimensiuni care are același senzor ca EOS C700 FF. Canon intentionează să intre pe un segment de piață acoperit până acum de companii precum Kinefinity si Z cam, al camerelor digitale de cinematografie full frame, la un pret accesibil. Noul EOS C500 Mark II va avea senzorul identic cu cel al lui EOS C700 FF, însă va folosi un procesor DV 7 în loc de Digic 5.

Un alt producător reprezentat de O-VIDEO, Miller, lansează la IBC capetele fluide CiNX, noua linie de capete fluide pentru cinematografie fiind oferite în trei versiuni: CiNX 3, CiNX 5 si CiNX 7. Capetele fluide din noua gama Miller CiNX au fost dezvoltate sa fie usoare si durabile, cu trasaturi profesionale la un pret accesibil. Plaja largă de capacități de încărcare acceptată permite echilibrul a multiple dimensiuni de cameră, obiective și accesorii.

O-VIDEO este sucursala din România, fără personalitate juridică, a firmei O-VIDEO Ltd. din Marea Britanie. Parte a Visual Impact Group – furnizorul numărul unu din Euroopa pentru echipamente de broadcasting, O-VIDEO a fost înființată în anul 1994 ca vânzător și distribuitor de echipamente profesionale și soluții pentru producția de televiziune și cinema. În prezent firma are birouri locale în UK, România, Moldova, Ungaria și Cehia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL