Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:26.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 Profil 11.09.2019 11:23:12
IBC NEWS-AVID / Debut european pentru un Media Composer reinventat
Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 11 sep 2019 / Sistemul de editare Media Composer recent reproiectat - cu o interfață de utilizator personalizabilă și set de instrumente de extindere de la editare la distribuție - este prezentat la companiei Avid din cadrul IBC 2019, informează publicația electronică TheIbcDaily.

Pentru postproducție, difuzare, educație media și alte echipe de producție mai mari, un Media Composer | Enterprise a fost adăugat la familia Media Composer.

Potrivit Avid, echipele de producție ar câștiga capacitatea de a personaliza interfața și de a adapta spații de lucru pentru diferite roluri de muncă, oferind utilizatorilor finali acces doar la instrumentele și funcțiile de care au nevoie. De asemenea, sistemul funcționează cu cel mai recent set de instrumente de gestionare editorială Avid.

O altă completare este Media Composer | Procesare distribuită, o opțiune suplimentară concepută pentru a scurta timpii de transformare și pentru a accelera postproducția prin partajarea încărcării de procesare media. Avid spune că funcționează cu imagini de înaltă rezoluție și HDR.

Avid expune la IBC2019 la Standul 7.B5
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.