×


Editorial -- Data și ora publicării: 30.09.2019 11:22:27

RONOG6-EVENIMENT-PARTICIPARE / Peste 170 de participanți înscriși la conferința RONOG6



București (MEDIA EXPRES) / 30 sep 2019 / Ben Ryall - Network Delivery Manager, EMEA – Facebook, Thomas Weible CTO Flexoptix și Walt Wollny - Director, Interconnection Strategy Hurricane Electric sunt printre vorbitorii la cea de-a șasea ediție RONOG – cea mai mare conferință din România dedicată operatorilor de rețele, profesioniștilor din IT și autorităților -, ce se desfășoară marți, 1 octombrie, la Hotel Marriott din București.

Din partea autorităților vor vorbi Florin Dragomir, director în ANCOM și Varujan Pambuccian, membru în Comisia pentru Tehnologia Informațiilor și Comunicații a Parlamentului.

Conferința este structurată pe cinci capitole: o introducere susținută de Eric Andrei Băleanu și Cristian Copcea de la InterLAN, un capitol dedicat reglementărilor, un capitol pentru infrastructură și operatorii de rețele, un capitol dedicat securității și unul pentru resursele de internet.

Cu o zi înaintea evenimentului erau înregistrați 171 de participanți, dintre care marea majoritate din România, dar și din țări precum Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Moldova, Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie și SUA.

Principalii sponsori ai evenimentului sunt: Flowmon Networks (monitorizare rețele), Facebook, Flexoptix (conectori de fibră optică), IP Broker (unul dintre primii brokeri înregistrați în regiunea RIPE cu birouri în Marea Britanie, Spania, România, Moldova și Hong Kong), The Internet Society (ISOC), NXDATA (colocation și data center din 2002) și RIPE NCC (organizație independentă, nonprofit care sprijină infrastructura internet și Regional Internet Registry).

Media Expres, Market Watch, AGERPRES, Softlead și European Cyber Security Month - 5th Anniversary sunt parteneri media ai evenimentului.

Programul evenimentului, care se desfășoară în limbile engleză și română, este următorul:

8:30 - 9:00
Registration, Networking & Welcome Coffee
Pick up your badge & grab your coffee!

9:00 - 9:30
Introductions
Eric Andrei Băleanu - RONOG 6 Introduction

Cristian Copcea - Welcome from host InterLAN

9:30 - 10:30
Policy and Regulatory practices
Florin Dragomir (ANCOM) - Internet quality in Romania. The regulator's perspective
Varujan Pambuccian (CTIC)

10:30 - 11:00
Coffee & networking break
11:00 - 12:30
Infrastructure & Networks Operators
Cătălin Petrescu (Network engineer) – LnetD-NetLDN - Open Source Network Discovery
Ben Ryall (Facebook) - Edge Control, Serving traffic effectively to people
Thomas Weible (Flexoptix) - The complexity of hyper speed transceivers - Lets make it!
Walt Wollny (Hurricane Electric) – Peering Security

12:30 – 14:00
Lunch break
14:00 - 15:30
Security
Andrei Ioniță (Bitdefender) - Tips and tricks on trust
Jiří Knapek (Flowmon) – Approaches to network visibility
Virgil Truică (Voxility) - DDoS Attacks: Overview of Romanian Market and Surrounding territories
Kevin Meynell (ISOC) - Routing Security: An operator's checklist for good behaviour on the internet

15:30 - 16:00
Coffee & networking break
16:00 - 17:15
Internet resources
Anje Roosjen (RIPE NCC) - IPv4 run out and the consequences...
Arnold Nipper (PeeringDB) - Introduction to PeeringDB
Bogdan Cojocaru (Tele Grup) - The stages of implementing an enterprise WiFi network
Hisham Ibrahim (RIPE NCC) - Internet Centralization

17:15 - 17:30
Tombola & Wrap up

19:00 - onwards
RONOG 6 Networking Party

Evenimentul RONOG (Romanian Network Operators Group) va fi transmis în webcast pe canalul de Youtube al organizației la adresa https://www.youtube.com/channel/UCQXYy-eFfVceadgRVR3sAuQ.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Da Vinci advertising for educational programs



Abonamentele la MEDIA EXPRES va oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale dar interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici














© 2001 -  Media Expres SRL