= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 30.09.2019 13:05:39
CARTOON NETWORK-JOURNEYS VR-STEAM / Studiourile Cartoon Network lansează gratuit Journeys VR prin STEAM la nivel global
București (MEDIA EXPRES) / 30 sep 2019 / Studiourile Cartoon Networks au anunțat lansarea la nivel global de la 1 octombrie a unui program pilot de realitate virtuală denumit Cartoon Network Journeys VR, disponibil gratuit în toată lumea pe platforma de distribuție de jocuri online Steam și compatibil cu sistemele de realitate virtuală Oculus Rift și HTC Vive.

În Cartoon Network Journeys VR, jucătorii își încep experiența într-o oază dintr-un deșert cosmic, unde îl întâlnesc pe Gormlorm, un vrăjitor călător al multiversului care îi ghidează prin trei călătorii în alte dimensiuni:

Jest to Impress: jucătorii se transformă într-un bâlbâit și joacă pentru rege și curtenii săi. Iar dacă actele comice sunt un eșec, primește o pedeapsă.

Beyond Beeville: jucătorii devin o albină cu singură aripă care trebuie să salveze colonia de la colaps, făcând echipa cu “tovarășul de polen”, Penny. Jucătorii trebuie să exploreaze grădina, să rezolve puzzle-uri și să descopere secretele de dincolo de stup.

Kosma Kwest: Jucătorii sunt chemați de către Kosma, ființa supremă, pentru a fi evaluați ca potențiali succesori, având de finalizat patru lecții ale cosmosului pentru a-și lua locul pe tronul Universului.

Create în cadrul Studiourilor Cartoon Network din Burbank, California, laboratorul de realitate virtuală este cea mai recentă inițiativă a companiei care include și Programul de formare a artiștilor în animație, parte a Academiei Studiourilor Cartoon Network, ce oferă o varietate de oportunități interne și externe atât pentru artiști promițători, cât și pentru cei experimentați, cu scopul de-i a ajuta la descoperirea și dezvoltarea personală și profesională.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia şi televiziunea de animație numărul unu în Statele Unite ale Americii, care oferă cel mai bun conţinut original pentru copii şi familii, având în portofoliu seriale ca: “Ben 10”, “Craig şi dumbrava”, “Steven Univers”, “Fetiţele Powerpuff” şi “Aventurile Fraţilor Urşi”.

Cu distribuție în 192 de ţări şi în peste 400 de milioane de gospodării, Cartoon Network inspiră noua generaţie de creatori şi inovatori, implicându-şi telespectatorii în universul său prin creativitate şi tehnologie.

Iniţiativa împotriva bullying-ului, “Cartoon Network Clubul Prieteniei” este o campanie premiată în lume şi reprezintă o sursă de inspiraţie pentru copiii şi părinţii care caută modalităţi de a primi ajutor pe tema bullying-ului.

WarnerMedia este o companie media şi de divertisment care creează şi distribuie conţinut premium şi recunoscut la nivel global prin branduri precum: HBO, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.