Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:26.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 03.10.2019 08:57:34
CABLU-COMUNICAȚII-CONVENȚIE / ACeR a anunțat Convenția Națională de Comunicaţii Electronice din România – Ediția a 7-a
București (MEDIA EXPRES) / 3 oct 2019 / Asociaţia de Comunicaţii Electronice din România – A.C.e.R. a anunțat organizează cea de a 7-a ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice, în data de 30 octombrie 2019, la Hanul lui Manuc din București.

Ca în fiecare an, A.C.e.R. își propune un eveniment relevant pentru piața actuală, la care vor participa cei mai importanți jucători și factori de decizie din industria de telecomunicații. În plus, se creează cadrul instituțional de comunicare cu reprezentanții autorităților relevante din domeniu și se aduc în atenția factorilor de decizie provocările cu care se confruntă operatorii economici, deschizându-se în același timp dialogul pentru posibile reglementări legislative în vederea fluidizării activităților pieței de profil.

La eveniment sunt așteptați să ia parte reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României, Ministerului de resort (M.C.S.I.), ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu (C.N.A., A.N.C.O.M.), precum și reprezentanții celor mai importante trusturi media internaționale și locale, principalii jucători de telecomunicații din țară și marii furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Adrian Neagu, Președintele A.C.e.R., va deschide evenimentul.

Pe parcursul zilei de conferință, invitații vor avea ocazia să afle noutăți despre viitorul conținutului TV și al tehnologiei media de top, să asiste la dezbateri despre oportunitățile și provocările pieței de telecomunicații, cu reprezentanți ai tuturor companiilor și autorităților relevante din industrie.

Pe site-ul A.C.e.R. la adresa http://www.acer.org.ro/event/conventia-de-comunicatii-electronice-editia-vii/ pot fi găsite informații despre agenda preliminară și parteneriatele cu asociația prin pachetele predefinite de sponsorizare: Rock – Partener al evenimentului, Dance – Sponsor principal, Pop – Sponsor de elită, Latino – Sponsor al evenimentului, Fee de participare și Fee de prezentare.


Agendă preliminară
Miercuri, 30 octombrie
12.00 – 13.00 Înregistrarea invitaților
13.00 – 14.00 Cafea de întâmpinare/Brunch
14.00 – 14.30 Discurs de bun venit al oficialităților din domeniu
14.30 – 15.30 Noutăți și provocări în materie de conținut TV
15.30 – 16.00 Coffee Break/Networking
16.30 – 17.30 Noutăți și provocări în tehnologia actuală
17.30 – 18.30 Coffee Break/Networking
18.30 – 24.00 Cină/Petrecere

A.C.e.R. este cea mai mare organizație profesională din țară care susține companii din toată industria de comunicații electronice, de la televizune prin cablu și satelit sau cu emisie terestră, radio, companii de telecomunicații - telefonie, internet, până la posturi TV locale și furnizori de echipamente și soluții tehnice.

De la înființare, activitatea A.C.e.R. a constat în reprezentarea, promovarea și apărarea intereselor profesionale comune ale membrilor săi in raport cu instituțiile statului, organizații sau asociații profesionale, ori cu societăți comerciale, organisme și organizații internaționale, atât față de public, cât și față de terți.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.