Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 05.10.2019 13:28:28
DIGI 24-GRILĂ NOUĂ / Digi24 intră în grila de toamnă din 7 octombrie
București (MEDIA EXPRES) / 5 oct 2019 / Digi 24 se adaptează programului de toamnă, începând de luni, 7 octombrie anunțând emisiuni informative mai bine definite, știri de calitate, informație de context, explicații necesare dar și transformarea imaginilor și informațiilor furnizate de oamenii simpli în știri, prin transferarea puterii presei în mâinile acestora.

Potrivit unui comunicat Digi 24, societatea e prinsă într-un vârtej de informații, manipulări și baloane de săpun, adeseori cu scopuri ascunse. Aici intervine Digi 24 care le oferă telespectatorilor informații corecte, verificate și contextualizate. „Digi 24 declară război fake-news-ului și manipulărilor interesate. Jurnaliștii Digi 24 și analiștii independenți vin să explice exact adevăratele fațete ale realității. Postul nostru de televiziunea este vocea celor mulți astfel că luăm la întrebări politicienii și factorii care ne decid viața”, se arată în comunicat.

„Digi 24 construiește, începând din această toamnă, o relație mult mai directă și mai productivă cu telespectatorii săi. Imaginile și informațiile furnizate de oamenii simpli devin știri la Digi 24 astfel că transferăm puterea presei în mâinile lor.”

Grila Digi 24 include de la ora 6:00, de luni până joi, „Digimatinal” cu Anca Dumitrescu și Cătălin Petre și, vineri, Andrei Tomescu care preia ștafeta și se reîntoarce la matinalul Digi24. De luni până joi, de la ora 9:00, „Știrile dimineții”, cu Oana Zamfir, iar vinerea, cu Mihaela Brazdeș, până la 11:30. De la ora 12:00, de luni până joi, Cătălin Nunu prezintă „Știrile amiezii”, program informativ care va îngloba și „Jurnalul Economic”, iar vineri rolul îi va fi preluat de către Andreea Brașovean.

„Studio politic” cu Alina Manolache își dublează durata, astfel că invitații vor avea o oră întreagă pentru dezbateri și discuții, de la 15:00 la 16:00.

Teodora Tompea, de luni până joi, și Roxana Lăzărescu, vineri, vor prezenta „Știrile zilei” de la 16:00 la 19:00. „Știrile serii” vor fi aduse de Marius Pancu, de luni până joi, de la 23:00 la 1:00, iar vineri de către Ioana Țigănilă.

Stelian Muscalu va traduce știrile economice ale zilei pe înțelesul tuturor, la „Business club”, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, de la ora 19:00. „Jurnalul de seară” este constanta serilor de duminică până joi.

Cosmin Prelipceanu și echipa principalei emisiuni de dezbatere a grilei, alături de politologul Cristian Pîrvulescu și gazetarul Cristian Tudor Popescu și alți invitați, vor lărgi perspectiva asupra scenei politice, cu o analiză obiectivă, pe parcursul a trei ore, de la ora 20:00 la ora 23:00. Vineri, de la ora 11:30, la „Pașaport diplomatic”, Cristina Cileacu și Balasz Barabas prezintă evenimentele zilei în politica externă. De la 20:00 la 22:00, Alina Manolache dezbate cele mai importante subiecte ale săptămânii cu personajele principale din știrile politice de peste zi, la „24/7”.

În weekend, „Știrile dimineții” ne sunt aduse de către Andrei Tomescu și Mihaela Brazdeș, de la ora 7:00, urmate apoi de „Știrile amiezii”, cu Andreea Brașovean, „Știrile zilei”, de la ora 15:00, cu Roxana Lăzărescu și „Știrile serii”, cu Ioana Țigănilă.

Nu vor lipsi nici informațiile despre domenii ca automobilismul, gadget-urile și tehnologiile de ultimă oră, interviurile memorabile sau reportajele despre sănătate și well-being. Emisiunea „La Volan” cu Bogdan Mirică și Tiberiu Troia va fi difuzată sâmbătă, de la 12:30. Duminica, la aceeași oră, Ligia Munteanu prezintă gadgeturi și tehnologii, la 2.0. „Cinematepeca” va rămâne sâmbătă, de la ora 21:00. Claudiu Pîndaru și Florin Negruțiu prezintă „În fața ta”, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 14:00, iar Izabela Pănescu prezintă „Tinerețe fără bătrânețe” în fiecare sâmbătă de la 17:30.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România (conform Reuters Institute Digital News Media Report 2019), fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS.

Grupul Digi mai deține Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea pay-tv Film Now, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.