×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.10.2019 14:20:30

TV PAPRIKA-PREMIERĂ / TV Paprika difuzează producția locală „Antonio și Michael în bucătărie” din 15 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 7 oct 2019 / Celebrul chef italian Antonio Passarelli revine pe TV Paprika în cea mai nouă producție locală a televiziunii, „Antonio și Michael în bucatarie”, ce are premiera pe 15 octombrie, de la ora 21:30. În noua emisiune, jovialul Antonio - cu o experiență de peste 40 de ani petrecuți în bucătării profesioniste - îl are ca partener pe fiul său, tânărul chef Michael Passarelli.

Rețetele vechi, consacrate vor face „casă bună” cu cele noi, insolite, cum Antonio însuși este întruchiparea conservatorismului, iar fiul său, Michael își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining”.

Antonio Passarelli se află în țara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. Într-un interviu acordat presei locale, Michael a lăudat legumele din țara noastră pentru diversitatea și gustul lor.

Urmând calea tatălui său, după ani de călătorii, studii și experiență în Europa, Michel vine în România pentru a-și fructifica cunoștințele în noua emisiune a postului TV Paprika. Emisiunea lor este o dovadă vie a faptului că generațiile diferite pot fi compatibile. Obiectivele principale urmărite în bucătărie sunt excelența, profesionalismul, precum și diversitatea bucatelor, care pot fi inspirate din aceleași surse de amintiri, bazate pe o puternică relație tată-fiu.

Antonio Passarelli lucrează în bucătărie de la vârsta de 17 ani. Este de părere că „nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării și studiul tehnicilor culinare este ceva esențial în meseria de bucătar”. La începutul anilor 1990 deschidea un restaurant italian la Timișoara, apoi - pe parcursul anilor 2000 - alte noi locații de profil. În România este cunoscut pentru emisiunile culinare și participarea ca jurat la diferite concursuri de gătit.

Simultan a colaborat cu restaurante din Europa și America. Afirmă că de maximă importanță în devenirea lui au fost colaborările cu chef Marco Zampiero și chef Roberto Carcangiu. Gualtiero Marchesi, fondatorul bucătăriei italiene moderne, este modelul și idolul său.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL