×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.10.2019 12:43:29

GWEN-E!-PREMIU / Gwen Stefani ia Fashion Icon Award în cadrul galei E! People’s Choice Awards



București (MEDIA EXPRES) / 10 oct 2019 / E! a anunțat la 10 octombrie că superstarul Gwen Stefani va fi premiată cu distincția Fashion Icon Award în cadrul galei E! People’s Choice Awards din acest an.

Câștigătoare a trei premii Grammy și antrenor în patru sezoane în cadrul producției NBC, The Voice, Gwen Stefani a transformat în mod natural stilul său unic într-o serie de branduri de lifestyle pentru toate vârstele, inclusiv linia sa de fashion L.A.M.B. și Harajuku Lovers, colecția de ochelari gx by Gwen Stefani și colecția câștigătoare de premii Harajuku Mini for Target.

Gala E! People’s Choice Awards este transmisă în direct din Barker Hangar în Santa Monica, în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. ora României.

“Este o onoare incredibilă să primesc distincția de Fashion Icon în cadrul E!’s People’s Choice Awards!” a declarat Gwen Stefani. “În calitate de artist, muzician și femeie de afaceri, m-am folosit mereu de modă pentru a-mi exprima personalitatea. Sunt recunoscătoare pentru acest premiu și voi continua să îi admir pe cei care au curaj să iasă în evidență prin unicitatea lor”.

“Gwen Stefani este o muziciană și o artistă cu un stil unic ce transcende timpul” a spus Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events and Lifestyle Digital. “A reușit în mod natural să transpună succesul din muzică în fashion și beauty, lansând numeroase branduri de lifestyle. Pentru toate reușitele ei suntem mândri să îi acordăm distincția de Fashion Icon în cadrul premiilor E! People’s Choice Awards.”

Stefani a cunoscut celebritatea în calitate de artist solo dar și alături de trupa No Doubt, onorată cu patru premii MTV Video Music Awards, două Billboard Awards, un premiu American Music Award și o distincție Brit Award. Până în prezent a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, inclusiv albumul de debut, premiat cu cinci discuri de platina, “Love.Angel.Music.Baby.” care include hitul "Rich Girl", "What You Waiting For?" și colaborarea cu Pharrell Williams, "Hollaback Girl."

Una dintre cele mai vizibile personalități din pop culture, Stefani a reușit cu succes să își integreze personalitatea și în produsele ei de lifestyle precum L.A.M.B., Harakjuku Lovers, gx by Gwen Stefani și Harajuku Mini. Produsele au înregistrat vânzări de peste un milliard de dolari, consolidând astfel poziția pe care vedeta o deține în industria de fashion.

Din 2018, Stefani susține spectacolul “Gwen Stefani – Just a Girl” la Zappos Theater, din cadrul Planet Hollywood Resort & Casino. Construit special pentru Zappos Theater și promovat de Live Nation și Caesars Entertainment, ce include hiturile “Hollaback Girl,” “The Sweet Escape” și “What You Waiting For?”. Stefani revine în Las Vegas toamna aceasta în octombrie și noiembrie și a anunțat recent o serie finală de reprezentații pentru februarie și mai 2020. Biletele sunt disponibile pe www.ticketmaster.com/gwen.
Gala E! People's Choice Awards este transmisă în direct din Santa Monica - Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. și este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards de la 2 a.m.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 și E! People’s Choice Awards șunt produse de Den of Thieves, iar Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski sunt producători executivi.  
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL