= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 10.10.2019 12:43:29
GWEN-E!-PREMIU / Gwen Stefani ia Fashion Icon Award în cadrul galei E! People’s Choice Awards
București (MEDIA EXPRES) / 10 oct 2019 / E! a anunțat la 10 octombrie că superstarul Gwen Stefani va fi premiată cu distincția Fashion Icon Award în cadrul galei E! People’s Choice Awards din acest an.

Câștigătoare a trei premii Grammy și antrenor în patru sezoane în cadrul producției NBC, The Voice, Gwen Stefani a transformat în mod natural stilul său unic într-o serie de branduri de lifestyle pentru toate vârstele, inclusiv linia sa de fashion L.A.M.B. și Harajuku Lovers, colecția de ochelari gx by Gwen Stefani și colecția câștigătoare de premii Harajuku Mini for Target.

Gala E! People’s Choice Awards este transmisă în direct din Barker Hangar în Santa Monica, în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. ora României.

“Este o onoare incredibilă să primesc distincția de Fashion Icon în cadrul E!’s People’s Choice Awards!” a declarat Gwen Stefani. “În calitate de artist, muzician și femeie de afaceri, m-am folosit mereu de modă pentru a-mi exprima personalitatea. Sunt recunoscătoare pentru acest premiu și voi continua să îi admir pe cei care au curaj să iasă în evidență prin unicitatea lor”.

“Gwen Stefani este o muziciană și o artistă cu un stil unic ce transcende timpul” a spus Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events and Lifestyle Digital. “A reușit în mod natural să transpună succesul din muzică în fashion și beauty, lansând numeroase branduri de lifestyle. Pentru toate reușitele ei suntem mândri să îi acordăm distincția de Fashion Icon în cadrul premiilor E! People’s Choice Awards.”

Stefani a cunoscut celebritatea în calitate de artist solo dar și alături de trupa No Doubt, onorată cu patru premii MTV Video Music Awards, două Billboard Awards, un premiu American Music Award și o distincție Brit Award. Până în prezent a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, inclusiv albumul de debut, premiat cu cinci discuri de platina, “Love.Angel.Music.Baby.” care include hitul "Rich Girl", "What You Waiting For?" și colaborarea cu Pharrell Williams, "Hollaback Girl."

Una dintre cele mai vizibile personalități din pop culture, Stefani a reușit cu succes să își integreze personalitatea și în produsele ei de lifestyle precum L.A.M.B., Harakjuku Lovers, gx by Gwen Stefani și Harajuku Mini. Produsele au înregistrat vânzări de peste un milliard de dolari, consolidând astfel poziția pe care vedeta o deține în industria de fashion.

Din 2018, Stefani susține spectacolul “Gwen Stefani – Just a Girl” la Zappos Theater, din cadrul Planet Hollywood Resort & Casino. Construit special pentru Zappos Theater și promovat de Live Nation și Caesars Entertainment, ce include hiturile “Hollaback Girl,” “The Sweet Escape” și “What You Waiting For?”. Stefani revine în Las Vegas toamna aceasta în octombrie și noiembrie și a anunțat recent o serie finală de reprezentații pentru februarie și mai 2020. Biletele sunt disponibile pe www.ticketmaster.com/gwen.
Gala E! People's Choice Awards este transmisă în direct din Santa Monica - Barker Hanger în noaptea de duminică spre luni, 11 noiembrie, de la 4 a.m. și este precedată de E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards de la 2 a.m.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 și E! People’s Choice Awards șunt produse de Den of Thieves, iar Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski sunt producători executivi.  
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.