×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 25.10.2019 14:00:05

EUROSPORT-SITE NOU / Eurosport are un nou website eurosport.ro



București (MEDIA EX)RES) / 25 oct 2019 / Eurosport a anunțat la 25 octombrie lansarea unei versiuni îmbunătățite a website-ului eurosport.ro cu o platforma nouă și conținut actualizat, care acoperă informații despre cele mai importante evenimente sportive locale și internaționale, în fiecare zi, avându-l ca redactor șef pe Ion Alexandru.

Noul website Eurosport acoperă zilnic principalele competiții și noutăți, având un flux mare de știri de luni până duminică, pe tot parcursul zilei. Evenimentele pentru care Eurosport deține drepturile de difuzare pe plan local și internațional sunt în același timp acoperite pe larg cu informații care completează conținutul disponibil pe canalele liniare și online.

Printre noutăți se numără disponibilitatea consultării scorurilor meciurilor direct pe website, în timp real. Cele mai importante competiții sportive din lume sunt acoperite în diverse forme, inclusiv prin articole de tip live-text, formate de live streaming și video. De asemenea, nu lipsesc rezumatele evenimentelor sportive de pe canalele Eurosport, interviuri exclusive sau alte materiale unice.

Noul website funcționează legat cu Eurosport Player, serviciul de streaming al Eurosport live și la cerere, oriunde, oricând și pe orice dispozitiv. Platforma Eurosport Player a trecut la rândul ei printr-un proces de actualizare, oferind utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

Conținutul eurosport.ro este oferit de echipa editorială a companiei 909 Agency, cu o redacție nouă condusă de redactorul șef Ion Alexandru, care are în spate o experiență de 13 ani în trustul Pro, lucrând în presa sportivă. Zona de publicitate va fi gestionată de InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Victoria Davies, SVP, General Manager Discovery CEEMCA, a declarat:
„Sportul este un pilon important al portofoliului nostru în România, așa că sunt bucuroasă să continuăm strategia noastră locală cu lansarea noului website eurosport.ro. După extinderea drepturilor de difuzare a Premier League, lansării emisiunii Premier League Show, achiziționarea drepturilor de difuzare a FA Cup și a turneelor ATP de anul viitor, ne confirmăm încă o dată angajamentul față de piața din România. Astfel, ne întărim relațiile cu fanii sportului, dar și cu partenerii de business, oferind o platformă digitală care vine în completarea prezenței lineare a Eurosport, una dintre cele mai iubite destinații în ce privește conținutul premium de sport.”

Ion Alexandru, redactor șef al eurosport.ro, a declarat:
„Eurosport, grupul media premium de sport în România, își extinde ecosistemul și sunt mândru să fac parte din această poveste entuziasmantă digitală. Eurosport are din acest moment o acoperire 360 prin prezența sa TV și digitală; pe Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport găsim dozajul potrivit între conținutul local și programele transmise de postul de televiziune. Prioritatea noastră este integrarea și coordonarea conținutului Eurosport în România. În plus, cred că sportul poate avea și un element educațional, iar una dintre misiunile jurnalismului sportiv este de a educa publicul. Pe canalele digitale Eurosport România vom crea mediul propice de exprimare a sportului de calitate și a educației prin #sport."

Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună și. Eurosport mai deține aplicația Eurosport disponibilă prin iOS și Android, Eurosport Events divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL