= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 25.10.2019 14:00:05
EUROSPORT-SITE NOU / Eurosport are un nou website eurosport.ro
București (MEDIA EX)RES) / 25 oct 2019 / Eurosport a anunțat la 25 octombrie lansarea unei versiuni îmbunătățite a website-ului eurosport.ro cu o platforma nouă și conținut actualizat, care acoperă informații despre cele mai importante evenimente sportive locale și internaționale, în fiecare zi, avându-l ca redactor șef pe Ion Alexandru.

Noul website Eurosport acoperă zilnic principalele competiții și noutăți, având un flux mare de știri de luni până duminică, pe tot parcursul zilei. Evenimentele pentru care Eurosport deține drepturile de difuzare pe plan local și internațional sunt în același timp acoperite pe larg cu informații care completează conținutul disponibil pe canalele liniare și online.

Printre noutăți se numără disponibilitatea consultării scorurilor meciurilor direct pe website, în timp real. Cele mai importante competiții sportive din lume sunt acoperite în diverse forme, inclusiv prin articole de tip live-text, formate de live streaming și video. De asemenea, nu lipsesc rezumatele evenimentelor sportive de pe canalele Eurosport, interviuri exclusive sau alte materiale unice.

Noul website funcționează legat cu Eurosport Player, serviciul de streaming al Eurosport live și la cerere, oriunde, oricând și pe orice dispozitiv. Platforma Eurosport Player a trecut la rândul ei printr-un proces de actualizare, oferind utilizatorilor o experiență îmbunătățită.

Conținutul eurosport.ro este oferit de echipa editorială a companiei 909 Agency, cu o redacție nouă condusă de redactorul șef Ion Alexandru, care are în spate o experiență de 13 ani în trustul Pro, lucrând în presa sportivă. Zona de publicitate va fi gestionată de InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Victoria Davies, SVP, General Manager Discovery CEEMCA, a declarat:
„Sportul este un pilon important al portofoliului nostru în România, așa că sunt bucuroasă să continuăm strategia noastră locală cu lansarea noului website eurosport.ro. După extinderea drepturilor de difuzare a Premier League, lansării emisiunii Premier League Show, achiziționarea drepturilor de difuzare a FA Cup și a turneelor ATP de anul viitor, ne confirmăm încă o dată angajamentul față de piața din România. Astfel, ne întărim relațiile cu fanii sportului, dar și cu partenerii de business, oferind o platformă digitală care vine în completarea prezenței lineare a Eurosport, una dintre cele mai iubite destinații în ce privește conținutul premium de sport.”

Ion Alexandru, redactor șef al eurosport.ro, a declarat:
„Eurosport, grupul media premium de sport în România, își extinde ecosistemul și sunt mândru să fac parte din această poveste entuziasmantă digitală. Eurosport are din acest moment o acoperire 360 prin prezența sa TV și digitală; pe Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport găsim dozajul potrivit între conținutul local și programele transmise de postul de televiziune. Prioritatea noastră este integrarea și coordonarea conținutului Eurosport în România. În plus, cred că sportul poate avea și un element educațional, iar una dintre misiunile jurnalismului sportiv este de a educa publicul. Pe canalele digitale Eurosport România vom crea mediul propice de exprimare a sportului de calitate și a educației prin #sport."

Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună și. Eurosport mai deține aplicația Eurosport disponibilă prin iOS și Android, Eurosport Events divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.