Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:28.01.2020
Data ultimei ştiri: 28.01.2020 19:30:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 VOD / OTT / MOBILE 04.11.2019 13:52:48
SEENOW-ÎNCHIDERE / Distribuitorul online de televiziuni lineare Seenow s-a închis de la 1 noiembrie
București (MEDIA EXPRES) / 4 nov 2019 / Serviciul de distribuție TV online Seenow deținut la început de compania Direct One s-a închis din 1 noiembrie, potrivit unui anunț publicat pe site-ul www.seenow.ro, cu o urare de succes pentru vizionarea online din care se înțelege că serviciul este concurat neloial de streamingul online ilegal.

O cerere de retragere „serviciu media la cerere” pentru Seenow figurează, de asemenea, pe ordinea de zi a ședinței CNA din 5 noiembrie.

Seenow a fost primul serviciu independent, legal, de distribuție de televiziune în sistem Online TV Live, incluzând și filme noi subtitrate, filme romanesti, documentare , desene animate si seriale. În ultima sa versiune, serviciul oferea acces gratuit, în secțiunea Freezone, la peste 30 de televiziuni live, emisiuni înregstrate și posturi de radio.

Aplicațiile pentru mobil au fost de asemenea închise odată serviciul devenit indisponibil, deși pagina de lansare a serviciului încă mai exista la 4 noiembrie, în sistemul Google Play pentru Android.

Potrivit ANUARULUI MEDIA EXPRES 2019-2020, serviciul Seenow era operat în 2018 de către compania REGGIA CAPITAL & REAL ESTATE SRL cu sediul în Str. Ion Ionescu de la Brad, sector 1, BUCUREȘTI, care a avut în 2018 o cifră de afaceri de 220.614 de euro, venituri totale de 230.321 de euro și un profit de 2.017 de euro, cu un număr mediu de 9 angajați.

Compania care a înființat serviciul, Direct One SA, constituită în anul 2007, are sediul în aceeași locație și deține și operează în continuare o rețea națională de fibră optică cu backbone de peste 5.500 de km, acoperind 53 de orașe din țară și localitățile dintre ele, folosind tehnologia Optical Ground Wire (OPGW), cu firele montate pe vârfurile stâlpilor de înaltă tensiune.

Notificarea pentru pornirea serviciului Seenow a fost trecută prin Consiliul Național al Audiovizualului în urmă cu 7 ani, la 2 octombrie 2012, potrivit site-ului www.mediaexpres.ro. În aceeași ședință își anunțau serviciile alte 5 sisteme similare: Voyo (SC Pro Tv SA pe atunci), Dolce Tv.ro (Romtelecom SA, acum Telekom România Communications), MyVideo (MyVideo Broadband SRL), Website (SBS Broadcasting Media SRL – operatorul Prima TV) și WWTV (SC WorlWide Television SRL).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.