= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.11.2019 11:42:31
PRO TV-EMISIUNI / Premieră la Vocea României: patru concurenți luptă pentru un singur loc în etapa următoare
București (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2019 / Knockout-urile continuă vineri, 8 noiembrie, la Vocea României cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă, să renunțe la emoții și să convingă antrenorii că ei sunt cei care pot ajunge cât mai aproape de marele trofeu.

Piese extrem de solicitante vocal, reorchestrate și interpretate cât mai original, reprezentații pline de energie și decizii grele: toate acestea vor putea fi urmărite astăzi, de la 20:30, la PRO TV.

Concurenții vor oferi pe scenă interpretări de neuitat care vor încânta și îi vor pune în dificultate în momentul alegerilor. În timp ce unii elevi își vor impresiona antrenorul, alții îl vor dezamăgi: ”Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine, nu au fost unul și același”, va spune Irina.

Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul se va încheia în această seară când va fi nevoit să trimită în luptă un duel format din patru concurenți. Decizia lui va fi complicată de faptul că toți cei patru vor da tot ce au mai bun pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să declare: ”Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă.”

Tot în această seară, Irina va fi impresionată de alegerile muzicale pe care le va face Tudor și va fi convinsă să exclame: ”Mie-mi plac momentele lui Tudor de anul acesta, cel mai mult”.

Cea de-a doua ediție a knockout-urilor va aduce și un nou ”furt” – unul dintre antrenori va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă. Fiecare voce va conta, doar o parte dintre ele va merge mai departe. Cine își va asigura un loc în următoarea etapă a competiției, aflăm în această seară, de la 20:30, la Vocea României!
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.