Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:28.01.2020
Data ultimei ştiri: 28.01.2020 19:30:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.11.2019 12:37:41
TV PAPRIKA-PREMIERE / Premiere în noiembrie la TV Paprika: „Preparate vegetariene cu Jamie” și „Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”
București (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2019 / Serialul culinar ”Preparate vegetariene cu Jamie”/„Jamie's Ultimate Veg” și un nou sezon, cu numărul 10, al ”Marthei Stewart: Lumea prăjiturilor”/„Martha Bakes” au premiera în luna noiembrie la TV Paprika.

„Niciodată nu vom mai duce dorul cărnii!”, promite popularul chef Jamie Oliver în „Preparate vegetariene cu Jamie”/„Jamie's Ultimate Veg”, difuzat la TV Paprika din 9 noiembrie. Jamie Oliver propune rețete ușor de făcut, o explozie de gusturi și culoare, folosindu-se fie doar de legume, fie adăugând lactate și ouă, care îi satisfac nutritiv și gustativ pe cei mai pretențioși. Lansarea emisiunii în România se suprapune fericit cu Postul ortodox, dănd idei de preparate de post pentru cei care adoptă această practică religioasă.

Pe de altă parte, prezentatoarea Martha Stewart dezvăluie cum să facem din prăjituri simplu de gătit în casă un adevărat spectacol în sezonul 10 al emisiunii „Martha Bakes”/„Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”. Noul sezon este difuzat în România de TV Paprika, începând din 17 noiembrie. Pe parcursul a 13 noi episoade, Martha Stewart ne pregătește pentru musafirii pretențioși, greu de impresionat, învățându-ne cum să facem deserturi sofisticate.

”Preparate vegetariene cu Jamie”/”Jamie's Ultimate Veg” (șase episoade a 60 minute)
Premiera: 9 noiembrie, ora 11:00


Jamie ne încurajează pe toți să acordăm prioritate legumelor, indiferent că suntem vegani sau carnivori. Conform bucătarului-șef, este greșit să considerăm că legumele sunt doar garnituri, deoarece ele ne pot surprinde și ca feluri principale, un lucru pe care Jamie ni-l va dovedi.


Ca să îmbogățim repertoriul, el ne va prezenta un curcubeu fascinant al legumelor hrănitoare și sănătoase. Jamie oferă spectatorilor feluri din combinații uimitoare,folosind idei creative colectate pe parcursul călătoriilor sale. Programul culinar este plin de mâncăruri fenomenale, toate fiind ușor de pregătit, astfel încât toată lumea va putea găsi ceva pe gustul lui. Carnea nu va mai lipsi niciodată!”Martha Stewart: Lumea prăjiturilor”/ ”Martha Bakes” - sezon nou (sezonul 10, 13 episoade a 30 minute)
Premiera: 17 noiembrie, ora 15:00

Martha Stewart ne arată cum să ornăm pâinea coaptă în casă, dar și produsele de patiserie, cum un Merengue poate face spectaculoasă o masă festivă (în episodul 5 aflăm chiar trei rețete de Merengue), iar dulciurile cu cremă de ciocolată pot satisface orice gourmet. Martha Stewart ne mai învață cum să creăm tipare pentru ornat biscuiții de casă și forme pentru a face dintr-o plăcintă o... apariție de senzație. Cine își propune să pregătească o masă elegantă, de revistă, se poate inspira din noul sezon „Martha Bakes”.

Martha Stewart împărtășește cele mai bune sfaturi și metode telespectatorilor, încurajându-i
să pregătească acasă deserturi și prăjituri delicioase. Alături de prăjiturile clasice și moderne ale lui Martha, puteți descoperi și rețetele sale preferate pentru micul dejun, budinci și prăjituri.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucătăriei europene gourmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.