Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:28.01.2020
Data ultimei ştiri: 28.01.2020 17:44:57
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.11.2019 14:35:30
JIMJAM-PREMIERE / Jim Jam prezintă desene noi și filme animate pentru cei mici
București (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2019 / Televiziunea Jim Jam difuzează în luna noiembrie o animație extrem de îndrăgită de copii și părinți, ”Simon”, cu un iepuraș adorabil, plin de vitalitate, care are parte de aventuri amuzante și în același timp, educative. Jim Jam difuzează primul sezon al seriei, în fiecare zi, de la orele 8:15, 18:10 și 22:10.

În plus, în tot în noiembrie la Jim Jam, un alt personaj îndrăgit revine pe ecran alături de toți prietenii săi, în filme dedicate întregii familii. ”Thomas și prietenii săi” prezintă micuților telespectatori aventurile din Insula Sodor, le face cunoștință cu noi personaje și are parte de noi aventuri educative.

Astfel întreaga familie poate urmări pe 10 noiembrie, de la ora 12:00, filmul ”Thomas și prietenii săi – Aventura pe Insula Ceții”. Trenulețul Thomas se află pe o insulă ciudată, locuită de locomotive și mai ciudate. Are parte de aventuri în încercarea sa de a-și găsi drumul înapoi în Sodor.

În data de 17 noiembrie, ”Thomas și prietenii săi – Ziua Locomotivelor Diesel” , de la ora 12:00, este desenul în care micii telespectatori se alătură lui Thomas într-un film cu totul nou. Flynn și Belle, noii prieteni, mașini de pompieri, fac echipă cu Thomas și salvează Sodor Steamworks de la Diesels.

În data de 24 noiembrie, tot de la ora 12:00, întreaga familie este așteptată în fața micului ecran la o nouă întânire cu Thomas în filmul ”Thomas și prietenii săi – misterul de pe muntele albastru”. O nouă aventură a locomotivei îndrăgite de copii, în care încearcă să rezolve misterul Micului Motor Verde de la Muntele Albastru.

Mai mult, în luna noiembrie la Jim Jam, o nouă echipă de prieteni locomotive își face apariția, pentru distracția micuților telespectatori. ”Chuggington” urmărește aventurile pline de umor ale lui Koko, Wilson și Brewster, trei trenuri staționate, fiecare având propria personalitate unică. Personajele din ”Chuggington” formează o ”flotă” modernă, plină de culoare, printre care Puffer Pete, Action Chugger și Frostini, care îi ajută pe cursanți să învețe lecții importante cum ar fi: cooperarea, preseverența și respectul. Din 22 noiembrie, zilnic, de la ora 9:45, numai la Jim Jam.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.