Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:28.01.2020
Data ultimei ştiri: 28.01.2020 17:44:57
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.11.2019 19:53:39
DIGI24-AUDIENȚE RECORD / Digi24 și digi24.ro se laudă cu recorduri de audiență și trafic în ultima săptămâna din campania electorală
București (MEDIA EXPRES) / 8 oct 2019 / În ziua votului noului guvern, pe 4 noiembrie 2019, Digi24 a fost lider de piață pe nișa televiziunilor de știri, pe segmentul comercial (urban, 18-49 ani), cu o audiență medie de 0,6%, adică peste 25.000 de telespectatori, corespunzătoare unei cote de piață 4,24%.

Minutul de aur a fost atins la 18:42, cu un rating de 1,96%, când peste 84.000 de telespectatori din mediul urban, cu vârsta între 18 și 49 de ani, se uitau la Digi24 (cotă de piață de 8,11%). Pe tot parcursul ultimei săptămâni din campania electorală, Digi24 s-a situat pe locul al șaselea în topul televiziunilor și pe locul al doilea în topul televiziunilor de știri, pe segmentul comercial.

De asemenea, data de 4 noiembrie a adus recorduri și pe site-ul digi24.ro, care a fost cel mai vizitat site de media din online-ul din România, înregistrând peste 1,2 milioane de vizite și peste 860.000 de vizitatori unici. De asemenea, pe întreaga săptămână, site-ul a avut zilnic peste 1 milion de vizite. Astfel, trendul ascendent al traficului site-ului digi24.ro, evidențiat pe aprcursul acestui an, continuă să se mențină, ceea ce arată că românii pun preț pe informație și aleg știrile corecte și verificate, de la Digi24.

Anul 2019 a plasat Digi24 și site-ul de știri digi24.ro în topurile de audiențe din categoriile televiziunilor și site-urilor de știri. Vizita Suveranului Pontif, alegerile europarlamentare, premierea Simonei Halep, după câștigarea trofeului de la Wimbledon sau moțiunea de cenzură împotriva guvernului sunt câteva dintre subiectele importante acoperite de echipele televiziunii și site-ului de știri ale grupului Digi | RCS & RDS, despre care telespectatorii au preferat informeze corect de la Digi24 și digi24.ro.

Comunicatul Digi24 care anunță aceste rezultate nu menționează care sunt sursele audiențelor pentru Digi24 și traficului pentru digi24.ro, dar biroul de comunicare al companiei a precizat pentru Media Expres că sursele sunt studiul de măsurare a audiențelor tv SNMATV pentru televiziune, iar pentru site sursa cifrelor este măsurarea realizată de SATI (BRAT).

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.