= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 09.11.2019 12:55:00
DIGI24-APP-LANSARE / Digi a anunțat lansarea aplicației online pentru mobil Digi24
București (MEDIA EXPRES) / 9 sep 2019 / Digi a anunțat lansarea noii aplicație de știri a televiziunii Digi24, pe care îl descrie ca „un tool interactiv și versatil, în care se vor regăsi atât cele mai recente știri ale momentului, cât și transmisia live a postului de televiziune”, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Aplicația Digi24, disponibilă de sâmbătă, 9 noiembrie, a fost creată pentru a aduce românilor cele mai noi informații, cât mai simplu, mai rapid, oriunde, oricând. Aplicația face mai ușor de accesat oferta de conținut disponibilă pe website-ul stației digi24.ro, cel mai vizitat site din online-ul românesc în luna septembrie.

Structura aplicației este una intuitivă, care o face foarte ușor de folosit și personalizat chiar și pentru un utilizator mai puțin experimentat. Principalele sale categorii sunt: Acasă, Top citite (cele mai citite știri de pe site-ul digi24.ro), Ultimele știri (cele mai recente știri adăugate pe site), opțiunea de Căutare și Meniu.

Atunci când accesează categoria Meniu, utilizatorilor li se deschide o listă cu: toate categoriile de conținut (actualitate, politică, economie ș.a.), DigiVOX - zona unde cititorii pot trimite informații, imagini sau video și pot aduce în atenția redacției fapte și întâmplări inedite, chiar de la fața locului, Știri Salvate - unde utilizatorii pot adăuga articole pe care doresc să le recitească mai târziu sau să le păstreze în arhivă, dar și categoria de Știri Favorite unde fiecare utilizator va putea să facă o selecție a știrilor care i-au plăcut și pe care le consideră de interes.

Aplicația permite setarea de alerte și notificări, dar și modificarea dimensiunilor fontului pentru o lizibilitate optimă. Divizia online a Digi24 a dezvoltat versiuni care pot rula atât pe platforma iOS, cât și pe Android și poate fi descărcată gratuit din AppStore și de pe Google Play.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, conform Reuters Institute Digital News Media Report 2019, fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este poziționat în top 3 cele mai urmărite posturi de știri în rândul publicului comercial. Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 32 de milioane de vizite, în ultimele șase luni.

Grupul Digi mai deține primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.