= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 29.11.2019 12:39:01
DIGI24-PROGRAM / SUNT ROMÂN. DE CE RĂMÂN? - o campanie Digi24 de 1 decembrie 2019
București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2019 / Digi24 lansează la 1 decembrie campania „SUNT ROMÂN. DE CE RĂMÂN?”, pe lângă transmisia integrală a paradelor militare din București şi Alba Iulia și difuzarea celui de-al cincilea episod din documentarul ”Wild Carpathia”, realizat de o echipă de producție britanică.

Campania „SUNT ROMÂN. DE CE RĂMÂN?” încearcă să afle ce motive țin românii în țară sau îi fac pe cei plecați să rămână atașați de țara natală. Conform unui studiu realizat de site-ul Best Jobs în noiembrie 2018, opt din zece români ar pleca să muncească în altă țară, dacă ar avea oportunitatea, iar doar 14,2% au răspuns că nu ar părăsi în niciun caz România.

„Ce iubesc la România și astăzi cei care au plecat nu doar de ieri, alaltăieri, ci de zeci de ani?”, „Ce e bun și nu mai vedem?” sau „Ce iubim și am uitat?” sunt câteva dintre întrebările zilei de 1 decembrie la care echipa Digi24 încearcă să afle răspunsuri. Personalități publice precum Cristian Tudor Popescu, Gheorghe Hagi, actorul Marius Manole și alții au răspuns de ce rămân în țară.

Sărbătoarea zilei României este adusă în casele românilor de către jurnaliștii Digi24 începând cu știrile dimineții. Între 7:00 și 9:00, Mihaela Brazdeș și Andrei Tomescu vor prezenta cele mai noi informații, apoi vor pasa legătura Alexandrei Albu și lui Cătălin Nunu, care vor fi în direct, la Arcul de Triumf, unde vor comenta parada militară. Lor li se vor alătura Anca Suciu, Andreea Georgescu, Cristi Popa și Vali Stan care vor transmite din diverse puncte de interes ale paradei. De asemenea, reporterii Digi24 din Alba Iulia, Măriuța Pop, și din Constanța, Iulia Stanciu, vor aduce în casele telespectatorilor și paradele din orașele lor, dar și imagini de pe Bricul Mircea și Fregata „Regele Ferdinand”, continuând cu știri și ediții speciale prezentate de Andreea Brașovean, Ioana Țigănilă, o nouă ediție „În fața ta” și „Focus România”.

După ediția de sărbătoare a „Jurnalului de seară”, telespectatorii Digi24 vor putea urmări un nou episod al documentarului „Wild Carpathia”. Seria documentară, ajunsă la cel de-al cincilea episod, este considerată una dintre cele mai reușite producții internaționale despre patrimoniul cultural și frumusețile naturale ale României. De-a lungul celor cinci episoade, echipa de filmare coordonată de jurnalistul britanic Charlie Ottley a străbătut România în lung și lat, prezentând atât locuri pitorești din țară, cât și oameni cu povești înduioșătoare.

Cel mai recent episod prezintă România ”albă”, un regat al iernii care dezvăluie telespectatorului peisajele montane ale crestelor Carpaților, acoperite de zăpadă, dar și scene ale sălbăticiei pădurilor carpatine.

PROGRAMUL ZILEI
07:00 - 09:00: Ştiri (Mihaela Brazdeş şi Andrei Tomescu)
09:00 - 13:00: Ediţie specială de la Arcul de Triumf (Alexandra Albu şi Cătălin Nunu)
13:00 - 14:00: Ştiri (Andreea Braşovean)
14:00 - 15:00: În faţa ta (Florin Negruţiu şi Claudiu Pândaru)
15:00 - 16:00: Ediţie specială (Andreea Braşovean)
16:00 - 18:00: Ştiri (Andreea Braşovean)
18:00 - 19:30: Ediţie specială (Ioana Ţigănilă)
19:30 - 20:00: Focus România (Ioana Ciurlea)
20:00 - 23:00: Jurnalul de seară (Cosmin Prelipceanu)
23:00 - 24:00: Film documentar – Wild Carpathia

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România (Conform Reuters Institute Digital News Media Report 2019), fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Televiziunea de știri Digi24 este în top 3 cele mai urmărite din nișă în rândul publicului comercial. Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 32 de milioane de vizite, în ultimele șase luni.

Grupul Digi mai deține Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.