×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.11.2019 12:57:25

PRO TV-1 DECEMBRIE-PROGRAM / Programul PRO TV de 1 decembrie are motto-ul „Îndrăznește să fii lider!”



București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2019 / Anul acesta, PRO TV difuzează la 1 decembrie un program dedicat celor care „îndrăznesc să facă un pas în față, care au atitudine și acționează, care ies din zona de confort, care îi inspiră pe cei din jur să vrea mai mult și să viseze mai mult”, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

La 24 de ani de la lansare, Știrile PRO TV au pregătit pentru 1 decembrie materiale care să inspire telespectatorii să facă un pas în față, iar „Vorbește lumea” și „La Măruță” vor avea ediții speciale, cu interviuri în exclusivitate și conținut de sărbătoare.

De la ora 7 dimineața, Lavinia Petrea și Mihai Dedu aduc la „Știrile PRO TV” cele mai importante evenimente ale zilei: tradiționala Parada Militară, dar și povești care merită ascultate și... urmate, iar de la ora 19:00, Andreea Esca va începe jurnalul de știri cu celebrul salut Bună seara, România! Bună seara, București! România are nevoie de lideri pentru a funcționa și pentru a merge mai departe. Echipa Știrile PRO TV i-a căutat, i-a găsit și îi prezintă în edițiile speciale. Sunt oameni care și-au înțeles rolul, care ajută, care conduc comunități sau companii, care schimbă fața locului în care trăiesc.

La ora 13:00, Andi Moisescu prezintă o ediție specială „Apropo TV”. De 1 decembrie, România care este segmentul central al emisiunii în care se dezbat „oops”-urile social-politice ale săptămânii, devine România care este bine, facând loc unor știri pozitive cu români excepționali. De asemenea, de Ziua Națională a României se lansează o nouă rubrică: Next Level, dedicată unor proiecte și antreprenori de succes, care au reușit să se afirme în ciuda tuturor prejudecăților despre România.

Ediția „Vorbește lumea” de la ora 14:00 este despre cei care au ales să schimbe lucrurile în comunitățile din care fac parte., cu Adela, Viviana și Cove care vor sărbători în direct spiritul de luptător și vor vorbi despre momentele speciale din viețile unor persoane foarte cunoscute, într-o ediție cu multe momente artistice, lecții de viață și povești motivaționale. Printre materialele pregătite de echipa „Vorbește lumea” se află un interviu cu Gheorghe Hagi, povestea designerului român Andreea Bădală și un interviu exclusiv cu INNA.

De la ora 16:00, Cătălin Măruță continuă sărbătoarea cu „La Măruță” care va aduce telespectatorilor povești de viață și va pune generații diferite față în față: Selly și Helmut Duckadam vor vorbi despre ceea ce îi unește, despre valorile comune ale celor două generații pe care le reprezintă. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Horia Tecău, o farsă în care personajul principal este Mioara Velicu, dar și un moment special de muzică populară pregătit de Andra.

De la 20:30, PRO TV a pregătit două filme SF cu difuzare în premieră pe micile ecrane la televiziunile generaliste din România: „Thor: Ragnarok” (20:30) și „Interstellar: Călătorind prin univers” (23:30).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL