= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 29.11.2019 12:57:25
PRO TV-1 DECEMBRIE-PROGRAM / Programul PRO TV de 1 decembrie are motto-ul „Îndrăznește să fii lider!”
București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2019 / Anul acesta, PRO TV difuzează la 1 decembrie un program dedicat celor care „îndrăznesc să facă un pas în față, care au atitudine și acționează, care ies din zona de confort, care îi inspiră pe cei din jur să vrea mai mult și să viseze mai mult”, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

La 24 de ani de la lansare, Știrile PRO TV au pregătit pentru 1 decembrie materiale care să inspire telespectatorii să facă un pas în față, iar „Vorbește lumea” și „La Măruță” vor avea ediții speciale, cu interviuri în exclusivitate și conținut de sărbătoare.

De la ora 7 dimineața, Lavinia Petrea și Mihai Dedu aduc la „Știrile PRO TV” cele mai importante evenimente ale zilei: tradiționala Parada Militară, dar și povești care merită ascultate și... urmate, iar de la ora 19:00, Andreea Esca va începe jurnalul de știri cu celebrul salut Bună seara, România! Bună seara, București! România are nevoie de lideri pentru a funcționa și pentru a merge mai departe. Echipa Știrile PRO TV i-a căutat, i-a găsit și îi prezintă în edițiile speciale. Sunt oameni care și-au înțeles rolul, care ajută, care conduc comunități sau companii, care schimbă fața locului în care trăiesc.

La ora 13:00, Andi Moisescu prezintă o ediție specială „Apropo TV”. De 1 decembrie, România care este segmentul central al emisiunii în care se dezbat „oops”-urile social-politice ale săptămânii, devine România care este bine, facând loc unor știri pozitive cu români excepționali. De asemenea, de Ziua Națională a României se lansează o nouă rubrică: Next Level, dedicată unor proiecte și antreprenori de succes, care au reușit să se afirme în ciuda tuturor prejudecăților despre România.

Ediția „Vorbește lumea” de la ora 14:00 este despre cei care au ales să schimbe lucrurile în comunitățile din care fac parte., cu Adela, Viviana și Cove care vor sărbători în direct spiritul de luptător și vor vorbi despre momentele speciale din viețile unor persoane foarte cunoscute, într-o ediție cu multe momente artistice, lecții de viață și povești motivaționale. Printre materialele pregătite de echipa „Vorbește lumea” se află un interviu cu Gheorghe Hagi, povestea designerului român Andreea Bădală și un interviu exclusiv cu INNA.

De la ora 16:00, Cătălin Măruță continuă sărbătoarea cu „La Măruță” care va aduce telespectatorilor povești de viață și va pune generații diferite față în față: Selly și Helmut Duckadam vor vorbi despre ceea ce îi unește, despre valorile comune ale celor două generații pe care le reprezintă. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Horia Tecău, o farsă în care personajul principal este Mioara Velicu, dar și un moment special de muzică populară pregătit de Andra.

De la 20:30, PRO TV a pregătit două filme SF cu difuzare în premieră pe micile ecrane la televiziunile generaliste din România: „Thor: Ragnarok” (20:30) și „Interstellar: Călătorind prin univers” (23:30).
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.