Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Profil 02.12.2019 19:26:01
ZIARIȘTI-FAKE NEW-PROMOVARE PE REȚELE DE SOCIALIZARE / Digi24 și Deutsche Welle organizează un workshop pentru ziariști
București (MEDIA EXPRES) / 2 dec 2019 / Digi24 și Deutsche Welle organizează o serie de seminarii și workshop-uri în week-end-ul 7-8 decembrie 2019, în cadrul proiectului "Future Media Workshops".

A doua ediție a cursurilor Future Media are ca teme: “Dezinformarea și Fake News” și “Promovarea și distribuirea pe rețelele de socializare a conținutului produs pentru TV și online”.

Seminariile, organizate alături de specialiștii de la Deutsche Welle Tilman Wagner și Aikaterini Pegka, se vor desfășura la sediul Digi 24 din Șos. Panduri, nr. 71, București.

Participarea este gratuită însă este condiționată de experiență de minim un an în domeniul jurnalistic (studii jurnalism, presă scrisă, radio, online, televiziune). Trainingurile se vor tine in limba engleză și un participant poate alege doar una din cele două zile, programul fiind identic.

Numărul de locuri este limitat la 50/zi.

Înscrierile se fac prin e-mail la adresa training@digi24.ro, până pe 4 decembrie 2019, locurile urmând a se completa în ordinea înscrierilor.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.