×


Profil -- Data și ora publicării: 02.12.2019 19:26:01

ZIARIȘTI-FAKE NEW-PROMOVARE PE REȚELE DE SOCIALIZARE / Digi24 și Deutsche Welle organizează un workshop pentru ziariștiBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 dec 2019 / Digi24 și Deutsche Welle organizează o serie de seminarii și workshop-uri în week-end-ul 7-8 decembrie 2019, în cadrul proiectului "Future Media Workshops".

A doua ediție a cursurilor Future Media are ca teme: “Dezinformarea și Fake News” și “Promovarea și distribuirea pe rețelele de socializare a conținutului produs pentru TV și online”.

Seminariile, organizate alături de specialiștii de la Deutsche Welle Tilman Wagner și Aikaterini Pegka, se vor desfășura la sediul Digi 24 din Șos. Panduri, nr. 71, București.

Participarea este gratuită însă este condiționată de experiență de minim un an în domeniul jurnalistic (studii jurnalism, presă scrisă, radio, online, televiziune). Trainingurile se vor tine in limba engleză și un participant poate alege doar una din cele două zile, programul fiind identic.

Numărul de locuri este limitat la 50/zi.

Înscrierile se fac prin e-mail la adresa training@digi24.ro, până pe 4 decembrie 2019, locurile urmând a se completa în ordinea înscrierilor.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL