×

Revista presei -- Data și ora publicării: 10.12.2019 15:32:43

REVISTA PRESEI / 9 dec 2019 /




EXCLUSIV. Oligarhul Vladimir Plahotniuc vrea să cumpere Prima TV. Cât oferă Prime pentru Prima?
Zei americani - American Gods, sezonul doi, de azi, pe AXN
Next Star, emisiunea lui Dan Negru, se întoarce la Antena 1. Ce spune prezentatorul?
AUDIENȚE. Iar și iar și iar! Ce rating, Kevin! Singur Acasă audiențe de milioane pe Pro TV. Cifrele Home Alone 2019
Ce măsuri a luat YouTube împotriva dezinformărilor. Sursele cu autoritate și credibile, puse în valoare. Cum?
Al treilea jurat la Imperiul leilor, de pe Pro TV. Șefa unei firme de proiectarea și construirea de piscine
Netflix anunță premiera La Casa de Papel 4
Magia Crăciunului își face simțită prezența la FilmCafé prin difuzarea unor producții tematice
Sezonul 7 „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de etapele finale
„ROventura” ajunge, sâmbata aceasta, în lăcașurile din Ținutul Buzăului
Cea mai mare colecţie de motociclete din România, unica din Europa de Est, va fi prezentată în noul reportaj „Dosar România”
Premiile Pulitzer vor avea o nouă categorie - "Audio"
Serialul "The Simpsons" a primit cele mai multe nominalizări la premiile Sindicatului Scenariştilor Americani (WGA)
Surpriză: STS nu a primit nicio ofertă și anulează licitația pentru construcția viitorului Centru Informatic și de Comunicații
Vodafone pierde în fața unui fost director Romtelecom licitația pentru notificarea prin SMS a părinților privind vaccinarea copiilor
Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune înjumătăţită pentru a reduce deşeurile plastice
Interviu exclusiv ZF cu Nicolas Mahler, directorul financiar al Telekom România.
Samsung revine în România cu smartphone-ul de 9.500 lei al cărui ecran se îndoaie.


EXCLUSIV. Oligarhul Vladimir Plahotniuc vrea să cumpere Prima TV. Cât oferă Prime pentru Prima?

EXCLUSIV. Prime vrea Prima. Oferta surpriză pentru cumpărarea postului de televiziunea Prima TV. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, oferta a venit de peste Prut. Vladimir Plahotniuc, cel mai important proprietar de presă din Moldova, cel care deține în Moldova postul de televiziune Prime TV (principalul canal TV), dar și alte instituții media, este interesat de postul românesc. Potrivit unor surse apropiate tranzacției, prima ofertă - prin compania Prime (deținută de oligarh) - a fost deja depusă, iar creditorii - pentru că Prima TV este în insolvență - au fost anunțați de intenția lui Plahotniuc. Suma oferită - conform surselor Paginademedia.ro - este în jurul valorii de 20 de milioane de lei, ceea ce înseamnă puțin peste patru milioane de euro. Cum Prima TV este în insolvență, pașii până la un eventual contract se pot întinde pe o perioadă lungă de timp. Într-o primă fază, creditorii aprobă oferta inițială. Urmează discuțiile și, abia apoi, ofert finală (și ea tot aprobată de creditori). Abia apoi se face contractul de vânzare-cumpărare. Vladimir Plahotniuc este cel mai mare mogul de presă din Republica Moldova. Acesta deține șase posturi de televiziune, dintre care două cu acoperire națională, și trei posturi de radio, potrivit platformei Jurnal.md. Posturi de televiziune: Publika TV și Prime TV - cu acoperire națională, Canal 2, Canal 3, CTC Moldova și Super TV. Posturi de radio: Publika FM, Muz FM și Maestro FM. La posturile lui Plahotniuc lucrează și oameni de televiziune din România. Cristian Tabără este moderator la Publika TV (canal de știri), iar Dan Negru prezintă Deal or not Deal și Roata norocului la canalul generalist Prime.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/exclusiv-moldoveanul-vladimir-plahotniuc-vrea-sa-cumpere-prima-tv-cat-ofera

Zei americani - American Gods, sezonul doi, de azi, pe AXN

Se întorc Zeii. Serialul dramatic „Zei americani” (American Gods) continuă cu sezonul al doileam din 6 decembrie, în fiecare vineri, de la ora 21.00, la AXN. Producția „Zei americani” spune povestea unui nou tip de război – cel între Vechii și Noii Zei. Zeii Vechi, tradiționali, cu rădăcini mitologice din diferite culturi ale lumii, se tem, întrucât adepții lor fie pier, fie îi consideră irelevanți, fiind ușor seduși de banii, de tehnologia și celebritatea oferită de Zeii Noi.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/zei-americani-american-gods-sezonul-doi-pe-axn

Next Star, emisiunea lui Dan Negru, se întoarce la Antena 1. Ce spune prezentatorul?

Next Star, emisiunea lui Dan Negru, va continua și cu sezonul 10 la Antena 1. Postul de televiziune a anunțat astăzi castingul pentru noul sezon, într-un promo cu prezentatorul show-ului. Când va fi pe post? Ce spune Dan Negru? Ultimul sezon al emisiunii pentru copii s-a încheiat în vara lui 2018. Sezonul al zecelea ar urma să înceapă în 2020, în grila de primăvară (sfârșitul lui februarie-începutul lunii martie). Dan Negru, pentru Paginademedia.ro despre noul sezon Next Star: „Era de așteptat să revenim cu cel mai performant kids show al ultimilor 10 ani, singurul format românesc 100%, care a fost trendsetter pentru Pro Tv ( Voice Kids) sau Kanal D (Kids Sing). Dintre toate programele TV din România, Next Star e singurul cu peste 1,5 milioane de followeri în YouTube. Sunt destule argumente să arătam din nou că în România exista copii senzaționali”, a spun Negru. Sezonul nouă i-a avut în juriu pe Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. De asemenea, Șerban Copoț a fost co-prezentatorul lui Negru în show-ul pentru copii.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/next-star-emisiunea-lui-dan-negru-revine-cu-un-nou-sezon-la-antena-1

AUDIENȚE. Iar și iar și iar! Ce rating, Kevin! Singur Acasă audiențe de milioane pe Pro TV. Cifrele Home Alone 2019

AUDIENȚE. Doar un meci al Naționalei - în direct - sau un episod tare din Las Fierbinți poate să rivalizeze cu clasicul Singur Acasă. Difuzat a paisprezecea oară consecutiv de Pro TV, Home Alone a "rupt" aseară audiențele. Nu numai că au fost ratinguri mari, dar cifrele au fost și peste difuzarea de anul trecut. De altfel, producția cu Macaulay Culkin a avut o constanță și în anii trecuți, variațiile fiind foarte mici. Singur Acasă a fost de aproape două ori peste Antena 1, care avea o ediție Te cunosc de undeva. Înainte de audiența difuzării de aseară, o trecere în revistă a cifrelor din anii trecuți: Anul trecut, când a fost difuzat pe 8 decembrie, Singur Acasă ținea aproape 2,1 milioane de români în fața televizoarelor. În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români. În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga țară. La fel și în urmă cu trei ani. În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare. NAȚIONAL. Peste 2,2 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la Singur Acasă, clasica producție cu Macaulay Culkin și Joe Pesci. Anul trecut, erau aproape2,1 milioane. Concurența pe interval: la aproape un milion de telespectatori în urmă a fost Antena 1, cu Te cunosc de undeva. Kanal D, cu serialul Moldovenii, avea cifre de trei ori mai mici decât Kevin. URBAN. Anul acesta, Home Alone a depășit milionul de telespectatori pe minut la orașe (anul trecut a fost aproape. În mediul urban, Antena 1 a fost mai aproape (la 300.000 de telespectatori distanță). Locul trei pe interval pentru România TV. La orașe, Kanal D a fost mult în spate: locul patru, cu 275.000 de telespectatori.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/audiene-home-alone-singur-acasa-2019

Ce măsuri a luat YouTube împotriva dezinformărilor. Sursele cu autoritate și credibile, puse în valoare. Cum?

YouTube vs. DEZINFORMARE. Cum luptă YouTube cu dezinformarea? Ce a făcut platforma, în ultimii ani, pentru a reduce dezinformarea și conținutul aflat la limita legii? Compania din Statele Unite a încercat să pună mai mult accent pe sursele de încredere, atunci când vine vorba de Știri, spun reprezentanții YouTube într-un comunicat de presă. Au fost introduse două secțiuni noi în anul 2019: Top News și Breaking News, care să pună în valoare sursele credibile. Mișcarea a vine în contextul în care, din 2017, accentul a început să cadă pe promovarea surselor oficiale din presă, cum ar fi CNN, Fox News sau The Guardian, notează aceeași sursă. Cele două funcții adăugate la începutul acestui an, inclusiv în România, funcționează cu ajutorul algoritmului într-un fel asemănător cu cel de la Google News.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/ce-a-facut-youtube-pentru-a-reduce-dezinformarea

Al treilea jurat la Imperiul leilor, de pe Pro TV. Șefa unei firme de proiectarea și construirea de piscine

Un nou jurat în emisiunea Imperiul leilor, de pe Pro TV, un reality despre antreprenori. Este vorba despre Daniela Marișcu (39 de ani), CEO și acționar Aqua Azur, companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium și aqua parcuri. „Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/imperiul-leilor-jurat-daniela-mariscu

Netflix anunță premiera La Casa de Papel 4

La Casa de Papel, serialul-fenomen marca Netfilx, va veni cu sezonul patru în anul 2020. Netflix a anuțat, pe pagina sa de Facebook, premiera celei de-a patra părți a faimoasei producții spaniole: pe 3 aprilie 2020. Conform Netflix, producția spaniolă este cel mai urmărit serial străin, într-o altă limbă decât engleză, de pe platforma video. Numai în prima săptămână de la lansarea celei de-a treia părți (care a avut premiera pe 19 iulie), producția La Casa de Papel a fost urmărită de peste 34,4 milioane de conturi Netflix. Mai mult, producția dramatică a luat un premiu Emmy, la ediția din acest an a galei. Actorul Alvaro Morte este El Professor, creierul din spatele unei bande de hoți, pe care îi recrutează pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Oamenii lui primesc drept pseudonime nume de capitale ale lumii: Berlin, Rio, Lisbon, Tokyo.
https://www.paginademedia.ro/2019/12/la-casa-de-papel-sezon-4-netflix

Magia Crăciunului își face simțită prezența la FilmCafé prin difuzarea unor producții tematice

Magia Crăciunului își face simțită prezența la FilmCafé cu producții tematice, comedii trăsnite și basmele Fraților Grimm. În filmul Noël (2004), ce îi are pe actorii Alan Arkin, Penélope Cruz, Susan Sarandon și Paul Walker protagoniști ai unor povești intersectate, aflăm cât de important este să fim „împreună' de sărbători. Crăciunul cu familia Krank (2004), cu Tim Allen și Jamie Lee Curtis, ne demonstrează că familia e cel mai de preț dar de Crăciun. Matt Damon și Heath Ledger, adică legendarii Frații Grimm (2005), ne invită într-o călătorie în care cele mai fabuloase fantezii devin… realitate. Profesorul trăsnit (Eddie Murphy) e vedeta comediei în decembrie la FilmCafé, cu două filme. Bud Spencer și Terence Hill ne vor călăuzi în Vestul Sălbatic chiar în ziua de Crăciun.
https://tvmania.ro/magia-craciunului-isi-face-simtita-prezenta-la-filmcafe-prin-difuzarea-unor-productii-tematice-265278.html

Sezonul 7 „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de etapele finale

Penultimul și ultimul battle din sezonul 7 Chefi la cuțite, difuzate luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1, vor decide soarta bucătarilor rămași în cursă pentru premiul celui mai iubit show culinar. Pe ultima sută de metri, concurenții se vor strădui să nu lase emoțiile, oboseala sau presiunea să își spună cuvântul și să gătească mai savuros ca niciodată, căci miza este una foarte mare: 'Suntem deja în battle-ul 9, asta mai înseamnă că mai avem doar două probe până la semifinală', spune chef Cătălin Scărlătescu, jurat ce mai are doar trei oameni în echipa mov.
https://tvmania.ro/sezonul-7-chefi-la-cutite-se-apropie-cu-pasi-repezi-de-etapele-finale-265273.html

„ROventura” ajunge, sâmbata aceasta, în lăcașurile din Ținutul Buzăului

„ROventura' ajunge, sambata aceasta, in lacasurile din Subcarpatii de Curbura ai Romaniei. George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele „ROventura', isi incep periplul prin tinuturile buzoiene, din satul Pârscov, si continua pana in Muscel. Taram de legenda, tinutul Buzaului aduna la un loc toata frumusetea naturii, dar și intreaga bogatie a Pamantului. Locul are si o generoasa zestre culinara, dar si oameni deosebiti, buni de pus la rana'. Dincolo de locurile magice pe care le vom vizita, prin intermediul micului ecran, vom fi martorii unui moment inedit, de care va avea parte Andreea, coprezentatoare a emisiunii. Ea se va bucura de o experienta culinara unica, atunci cand va gusta cateva din bunatatile locale: ciorba de lubene cu lapte, pasat cu lapte, turte pe plita.
https://tvmania.ro/roventura-ajunge-sambata-aceasta-in-lacasurile-din-tinutul-buzaului-265269.html

Cea mai mare colecţie de motociclete din România, unica din Europa de Est, va fi prezentată în noul reportaj „Dosar România”

Cea mai mare colecţie de motociclete din România, unica din Europa de Est, se află într-un sat din Suceava şi îi aparţine unui bucovinean total dedicat pasiunii sale din copilărie, motocicletele. În reportajul Cristinei Ţilică de la „Dosar România', aflăm întrega ei poveste. Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 21.00, la TVR 1. Cea mai mare colecţie de motociclete din România, unica din Europa de Est, se află într-un sat din Suceava, la Horodnic de Jos şi îi aparţine lui Alexandru Şcheul, un bucovinean dedicat trup şi suflet pasiunii sale din copilărie, motocicletele. Cristina Ţilică, realizator, ne dezvăluie secretele acestei colecţii de motoare la Dosar România de la TVR 1. Vedem reportajul sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 21.00.
https://tvmania.ro/cea-mai-mare-colectie-de-motociclete-din-romania-unica-din-europa-de-est-va-fi-prezentata-in-noul-reportaj-dosar-romania-265288.html

Premiile Pulitzer vor avea o nouă categorie - "Audio"

Consiliul care acordă Premiile Pulitzer a anunţat joi că a adăugat o nouă categorie în domeniul jurnalismului, "Audio", distincţie care va fi acordată începând cu 2020. "Revigorarea jurnalismului audio în ultimii ani a determinat o creştere extraordinară în domeniul storytelling-ului non-ficţional. Pentru a marca cele mai bune astfel de realizări, Consiliul Pulitzer a lansat această categorie experimentală", a declarat Dana Canedy, administrator al Premiilor Pulitzer. Noul premiu va fi decernat pentru "un exemplu deosebit de jurnalism audio care serveşte interesul public, care este caracterizat printr-o relatare revelatoare şi o poveste lămuritoare".
https://www.news.ro/cultura-media/premiile-pulitzer-vor-avea-o-noua-categorie-audio-1922403606002019121719191440

Serialul "The Simpsons" a primit cele mai multe nominalizări la premiile Sindicatului Scenariştilor Americani (WGA)

Serialul "The Simpsons" a fost nominalizat la trei categorii ale premiilor Sindicatului Scenariştilor Americani (Writers Guild of America), urmat de producţiile "Bob’s Burgers", "The Crown", "Dead to Me", "The Marvelous Mrs. Maisel", "Pen15", "Russian Doll", "Succession", "Veep" şi "Watchmen", cu câte două nominalizări, potrivit Variety. "The Simpsons" (Fox), care a fost difuzat prima dată în 1989, a primit nominalizări pentru episoadele "Go Big or Go Homer", "Livin’ La Pura Vida" şi "Thanksgiving of Horror". Bob's Burgers", produs de Fox, care a câştigat premiul WGA pentru cel mai bun serial animat în 2018, a primit anul acesta nominalizări pentru episoadele "Bed, Bob & Beyond" şi "The Gene Mile". "The Marvelous Mrs. Maisel", produs de Amazon Prime Video, care a câştigat premiul WGA pentru cel mai bun serial de comedie la începutul acestui an, a primit nominalizări la categoriile "cel mai bun serial de comedie" şi pentru episodul "It's Comedy or Cabbage", cu un scenariu scris de Amy Sherman-Palladino.
https://www.news.ro/cultura-media/serialul-the-simpsons-a-primit-cele-mai-multe-nominalizari-la-premiile-sindicatului-scenaristilor-americani-wga-1922404406002019121619191305

Surpriză: STS nu a primit nicio ofertă și anulează licitația pentru construcția viitorului Centru Informatic și de Comunicații

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anulat o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de realizare a infrastructurii de bază a viitorului Centru Informatic și de Comunicații al instituției, proiect estimat la 5,18 milioane de euro, fără TVA, pentru 12 luni. La procedură, finanțată din fonduri bugetare, nu a fost depusă nicio ofertă sau au fost depuse oferte care nu pot fi comparate din cauza modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare. Caietul de sarcini și studiul de fezabilitate au fost secret de serviciu. La începutul anului 2018, Guvernul a hotărât, prin HG 24/2018, transmiterea unui teren de peste 10.000 metri pătrați din administrarea Ministerului Finanțelor Publice (MFP) - Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) în administrarea STS, scopul demersului fiind realizarea unui Centru Informatic și de Comunicații.
https://www.profit.ro/stiri/surpriza-sts-nu-a-primit-nicio-oferta-si-anuleaza-licitatia-pentru-constructia-viitorului-centru-informatic-si-de-comunicatii-19191517

Vodafone pierde în fața unui fost director Romtelecom licitația pentru notificarea prin SMS a părinților privind vaccinarea copiilor

Institutul Național de Sănătate Publică a atribuit societății 4Pay Systems SRL București, în urma unei licitații, un contract pentru furnizarea serviciilor de notificare automată prin SMS a părinților privind următoarea programare la vaccinare a copilului. Estimat la 327.600 lei, fără TVA, contractul a fost semnat pentru suma de 319.800 lei, fără TVA, pentru doi ani. "Acțiunea contribuie la creșterea complianței la vaccinare și astfel îmbunătățirea acoperirii vaccinale la vaccinurile prevăzute în Calendarul Național de vaccinare prin creșterea gradului de conștentizare a părinților cu privire la beneficiile vaccinurilor. Părinții au nevoie de informații adecvate cu privire la accesul copiilor la vaccinare, în special în comunitățile în care nu există medici de familie și centre specializate de vaccinare care ar putea oferi astfel de informații, dar și de o modalitate palpabilă de a li se aminti când ar trebui să se prezinte cu copilul pentru următorul vaccin", se arată în caietul de sarcini al licitației. Autoritatea contractantă a estimat că, în perioada contractului, vor fi transmise 2,6 milioane de SMS-uri. La prcedura de atribuire a depus ofertă și Vodafone România, al doilea jucător local de telecomunicații mobile.
https://www.profit.ro/stiri/vodafone-pierde-in-fata-unui-fost-director-romtelecom-licitatia-pentru-notificarea-prin-sms-a-parintilor-privind-vaccinarea-copiilor-19188573

Vodafone introduce cartele SIM cu dimensiune înjumătăţită pentru a reduce deşeurile plastice

Vodafone înlocuiește cartelele SIM de mărimea unei cărți de credit cu un nou model de dimensiune ce reduce la jumătate cantitatea de plastic utilizată pentru producerea SIM-urilor. Acest lucru este parte a unei strategii la nivel de grup privind reducerea consumului de materiale plastice neesențiale. Începând cu sărbătorile de Crăciun din 2019, magazinele Vodafone vor oferi clienților o serie de accesorii ecologice sub conceptul „Roșul iubește Verdele" ("Red loves Green"). Acestea constau, de exemplu, în carcase de telefon 100% biodegradabile sau reciclabile și confecționate din plastic refolosit ce provine din deșeurile aruncate în oceane, dar și baterii mobile externe produse din materiale sustenabile în ambalaje fără plastic. Vodafone intenționează să-și extindă gama de produse „Roșul iubește Verdele" disponibile spre comercializare pe parcursul anului 2020.
https://www.economica.net/vodafone-introduce-cartele-sim-cu-dimensiune-injumatatita-pentru-a-reduce-deseurile-plastice_177350.html

Interviu exclusiv ZF cu Nicolas Mahler, directorul financiar al Telekom România.
Telekom: Ne-am uitat la fiecare factură, facem achiziţii doar după ce verificăm că nu avem deja acel lucru şi suntem 100% siguri că îl vom folosi

„Clienţii vor experienţe digitale asemănătoare cu cele furnizate de jucători precum Amazon sau Uber, ei nu ne mai compară cu Orange sau RCS&RDS.“ Grupul Telekom România a analizat „fiecare factură“ şi a introdus o disciplină strictă în politica de achiziţii ca parte a strategiei de reducere a cheltuielilor şi creştere a profitabilităţii, astfel că nicio investiţie nu primeşte undă verde până când nu trece de nişte „filtre“. „Am făcut un efort important de a ne administra foarte disciplinat cashul şi baza de costuri, iar pe segmentul de generare de cash vedem nişte rezultate foarte bune, de care suntem mulţumiţi, la fel ca şi pe zona de costuri. Discplina înseamnă că ne pasă de absolut fiecare cost, că ne uităm la fiecare factură şi analizăm ce putem face pentru a reduce costurile, ce putem face pentru a avea cheltuieli mai mici“, a declarat germanul Nicolas Mahler, directorul executiv financiar al Telekom România, într-un interviu exclusiv cu ZF, primul de la preluarea mandatului de la Bucureşti, în august 2018.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/interviu-exclusiv-zf-nicolas-mahler-directorul-financiar-telekom-romania-telekom-ne-uitat-factura-facem-achizitii-dupa-verificam-avem-acel-lucru-100-siguri-il-vom-folosi-18656636

Samsung revine în România cu smartphone-ul de 9.500 lei al cărui ecran se îndoaie.
„Vom investi în continuare în crearea de telefoane pliabile, care vor putea fi folosite în diverse feluri.“

Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile inteligente la nivel mondial, a adus din nou pe piaţa locală smartphone-ul Galaxy Fold la cererea partenerilor, România numărându-se astfel printre ţările în care telefonul cu ecran pliabil a fost lansat comercial încă de anul acesta, alături de SUA, Japonia şi alte câteva pieţe. Telefonul cu un preţ de 9.500 lei va ajunge pe multe dintre pieţe abia în 2020. Astfel, începând de vineri, 6 decembrie, românii pot achiziţiona smartphone-ul pliabil Galaxy Fold din magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex şi eMag. „Utilizatorii au acum parte de ce este mai bun din ambele lumi; un dispozitiv compact care se deschide pentru a forma cel mai mare display de pe un smartphone. Samsung va investi în continuare în crearea de telefoane pliabile, care vor putea fi folosite în diverse feluri, astfel încât utilizatorii să aibă parte de experienţe mobile fără precedent”, a declarat Tiberiu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/samsung-revine-in-romania-cu-smartphone-ul-de-9-500-lei-al-carui-ecran-se-indoaie-vom-investi-in-continuare-in-crearea-de-telefoane-pliabile-care-vor-putea-fi-folosite-in-diverse-feluri-18658894
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL