= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 31.12.2019 13:41:38
DIGI-AMC-JIMJAM-MTV EUROPE-DISTRIBUȚIE / Digi introduce în sfârșit AMC în grila de cablu și satelit
București (MEDIA EXPRES) / 31 dec 2019 / Digi a anunțat în ultima zi a anului 2019 mai multe noutăți în grila Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al Grupului Digi | RCS & RDS, printre care introducerea în grilă a televiziunii de filme AMC și a MTV Europe, ultima la aproximativ un an de la renunțarea la licența locală de către Pro TV.

Abonații Digi TV au acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate producții americane precum serialele „Mad Men”, „Breaking Bad” și „The Walking Dead”, dar și la filme-cult precum trilogia „Matrix”, seriile „Kill Bill”, „Harry Potter”, „Iute și furios”. AMC aparține AMC Networks International, care mai are în portofoliu și alte televiziuni tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Cei mai mici telespectatori, adolescenții și iubitorii de muzică modernă vor putea urmări serialele de desene animate și producțiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat în grila Digi TV, dar și emisiunile difuzate de MTV Europe, se mai arată în comunicat.

Digi explică faptul că AMC, JimJam și MTV Europe sunt deja disponibile în pachetul Digi TV digital. JimJam va înlocui în grilă canalul Megamax. Din ianuarie 2020, AMC va fi disponibil și în grila serviciului de televiziune prin satelit (direct to home/ DTH), la fel și JimJam.

Peste 140 de televiziuni sunt disponibile abonaților la serviciile de televiziune prin cablu digital și până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile prețuri de pe piață – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA).

Abonații la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de televiziuni) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de televiziuni), la prețul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.

Mai multe informații despre grilele actuale ale Digi TV sunt disponibile online la adresa https://www.digiromania.ro/servicii/televiziune.

Digi | RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS & RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține una dintre cele mai moderne și mai extinse rețele de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria. În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a lansat recent inclusiv servicii în tehnologia 5G.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.