×

Programe TV -- Data și ora publicării: 31.12.2019 13:41:38

DIGI-AMC-JIMJAM-MTV EUROPE-DISTRIBUȚIE / Digi introduce în sfârșit AMC în grila de cablu și satelit



București (MEDIA EXPRES) / 31 dec 2019 / Digi a anunțat în ultima zi a anului 2019 mai multe noutăți în grila Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al Grupului Digi | RCS & RDS, printre care introducerea în grilă a televiziunii de filme AMC și a MTV Europe, ultima la aproximativ un an de la renunțarea la licența locală de către Pro TV.

Abonații Digi TV au acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate producții americane precum serialele „Mad Men”, „Breaking Bad” și „The Walking Dead”, dar și la filme-cult precum trilogia „Matrix”, seriile „Kill Bill”, „Harry Potter”, „Iute și furios”. AMC aparține AMC Networks International, care mai are în portofoliu și alte televiziuni tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Cei mai mici telespectatori, adolescenții și iubitorii de muzică modernă vor putea urmări serialele de desene animate și producțiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat în grila Digi TV, dar și emisiunile difuzate de MTV Europe, se mai arată în comunicat.

Digi explică faptul că AMC, JimJam și MTV Europe sunt deja disponibile în pachetul Digi TV digital. JimJam va înlocui în grilă canalul Megamax. Din ianuarie 2020, AMC va fi disponibil și în grila serviciului de televiziune prin satelit (direct to home/ DTH), la fel și JimJam.

Peste 140 de televiziuni sunt disponibile abonaților la serviciile de televiziune prin cablu digital și până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile prețuri de pe piață – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA).

Abonații la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de televiziuni) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de televiziuni), la prețul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.

Mai multe informații despre grilele actuale ale Digi TV sunt disponibile online la adresa https://www.digiromania.ro/servicii/televiziune.

Digi | RCS & RDS este liderul pieței de internet, pay-tv și servicii convergente în România, cu operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia, Digi | RCS & RDS figurează în top 3 operatori tradiționali de cablu în Europa. Compania deține una dintre cele mai moderne și mai extinse rețele de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodării în România și Ungaria. În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a lansat recent inclusiv servicii în tehnologia 5G.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL