= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.01.2020 16:05:52
DIVA-PREMIERĂ-SERIAL / “AVANPOSTUL” (S2) are premiera la DIVA luni, 20 ianuarie
București (MEDIA EXPRES) / 8 ian 2020 / Serialul fantasy "Avanpostul" revine la DIVA cu al doilea sezon de 13 episoade, în premieră în România atât pentru televiziunea lineară, cât și în streamingul online unde nu este disponibil pe niciun serviciu dedicat pieței locale, luni, 20 ianuarie, de la 21:00.

Jessica Green joacă rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a rasei “Blackbloods”, în noul sezon continuând să exerseze abilitățile supranaturale pentru a se salva, a reuși să-și ducă la sfârșit călătoria și să salveze lumea.

După ce au învins armata lui Dred și au cucerit Avanpostul, Talon și Gwynn se pregătesc pentru un război inevitabil cu Primul Ordin. Talon și Dragman analizează pericolele pe care le implică invocarea mai multor demoni, în timp ce Gwynn are probleme în cooptarea unor aliați de încredere.

Cei trei lideri ai Primului Ordin, cunoscuți și ca “Cei Trei” își dezvăluie puterile și trimit spioni, asasini, armate și chiar o armă de distrugere în masă pentru a înăbuși revolta din Avanpost.

Pe măsură ce Talon descoperă adevărul despre trecutul ei și moștenirea ce i-a fost încredințată, ea trebuie să decidă în cine poate avea încredere și să diferențieze prietenii de dușmani până la atacul Primului Ordin.

În sezonul doi joacă, de asemenea, Jake Stormoen, în rolul lui Garret Spears, numit noul comandant al Avanpostului, soldat devotat, hotărât să învingă Primul Ordin și să instaureze un conducător drept în ținut; Imogen Waterhouse, în rolul lui Lady Gwynn, care este de fapt Regina Rosmund, cu noi provocări pentru că inamicul îi cunoaște adevărata identitate și este doar o chestiune de timp până ce Primul Ordin îi va bate la usă; Anand Desai-Barochia, în rolul genialului alchimist Janzo, loial, blând și îndrăgostit până peste cap de Talon, sentiment care îi va aduce multe provocări.

"The Outpost" este un serial american produs de Syfy pentru distribuție la nivel internațional, sezonul al treilea fiind comandat în octombrie 2019. Serialul urmărește aventurile personajului principal Talon care după ce a scăpat dintr-un masacru ca ultima supraviețuitoare a rasei Blackblood călătorește la marginea lumii civilizate în urmărirea mercenarilor care i-au omorât familia. Pe drum descoperă că are puteri supranaturale pe care trebuie să învețe să le controleze pentru a supraviețui și pentru a salva lumea împotriva unui dictator religios fanatic.

Serialul nu poate fi urmărit online decât în A
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.