×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.01.2020 16:05:52

DIVA-PREMIERĂ-SERIAL / “AVANPOSTUL” (S2) are premiera la DIVA luni, 20 ianuarie



București (MEDIA EXPRES) / 8 ian 2020 / Serialul fantasy "Avanpostul" revine la DIVA cu al doilea sezon de 13 episoade, în premieră în România atât pentru televiziunea lineară, cât și în streamingul online unde nu este disponibil pe niciun serviciu dedicat pieței locale, luni, 20 ianuarie, de la 21:00.

Jessica Green joacă rolul lui Talon, singura supraviețuitoare a rasei “Blackbloods”, în noul sezon continuând să exerseze abilitățile supranaturale pentru a se salva, a reuși să-și ducă la sfârșit călătoria și să salveze lumea.

După ce au învins armata lui Dred și au cucerit Avanpostul, Talon și Gwynn se pregătesc pentru un război inevitabil cu Primul Ordin. Talon și Dragman analizează pericolele pe care le implică invocarea mai multor demoni, în timp ce Gwynn are probleme în cooptarea unor aliați de încredere.

Cei trei lideri ai Primului Ordin, cunoscuți și ca “Cei Trei” își dezvăluie puterile și trimit spioni, asasini, armate și chiar o armă de distrugere în masă pentru a înăbuși revolta din Avanpost.

Pe măsură ce Talon descoperă adevărul despre trecutul ei și moștenirea ce i-a fost încredințată, ea trebuie să decidă în cine poate avea încredere și să diferențieze prietenii de dușmani până la atacul Primului Ordin.

În sezonul doi joacă, de asemenea, Jake Stormoen, în rolul lui Garret Spears, numit noul comandant al Avanpostului, soldat devotat, hotărât să învingă Primul Ordin și să instaureze un conducător drept în ținut; Imogen Waterhouse, în rolul lui Lady Gwynn, care este de fapt Regina Rosmund, cu noi provocări pentru că inamicul îi cunoaște adevărata identitate și este doar o chestiune de timp până ce Primul Ordin îi va bate la usă; Anand Desai-Barochia, în rolul genialului alchimist Janzo, loial, blând și îndrăgostit până peste cap de Talon, sentiment care îi va aduce multe provocări.

"The Outpost" este un serial american produs de Syfy pentru distribuție la nivel internațional, sezonul al treilea fiind comandat în octombrie 2019. Serialul urmărește aventurile personajului principal Talon care după ce a scăpat dintr-un masacru ca ultima supraviețuitoare a rasei Blackblood călătorește la marginea lumii civilizate în urmărirea mercenarilor care i-au omorât familia. Pe drum descoperă că are puteri supranaturale pe care trebuie să învețe să le controleze pentru a supraviețui și pentru a salva lumea împotriva unui dictator religios fanatic.

Serialul nu poate fi urmărit online decât în A
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL