= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.01.2020 16:13:31
DIGI24-CTP-SEZON NOU / „Cap limpede” revine din 10 ianuarie, la Digi24 cu Roxana Lăzărescu și Cristian Tudor Popescu despre actualitatea politică
București (MEDIA EXPRES) / 8 ian 2020 / Digi24 transmite de vineri, de la ora 20:00, prima ediție din acest an a emisiunii „Cap limpede”, cu Roxana Lăzărescu și Cristian Tudor Popescu care analizează evenimentele petrecute în săptămâna care abia se încheie, prima din anul 2020.

Producția marca Digi24, având formatul unui talk-show cu invitat permanent, își propune să facă bilanțul la finalul fiecărei săptămâni. Timp de o oră, în prime-time, jurnalista Digi24 va analiza, împreună cu invitatul său, cele mai importante evenimente ale săptămânii și vor pune realitatea politică internă și internațională într-o lumină nouă, sub forma unui dialog cu replici sigure și argumente memorabile.

„Dacă e ceva constant în această meserie imprevizibilă, este felul în care te întâlnești mereu cu ocazii de neratat. Este cazul șansei, pe care o consider un privilegiu, de a colabora cu Cristian Tudor Popescu, un gazetar pe care-l urmăresc dintotdeauna. Vom discuta împreună despre cele mai importante subiecte ale săptămânii și vom „limpezi apele”, a declarat Roxana Lăzărescu într-un comunicat de presă difuzat de televiziune.

Jurnalista Roxana Lăzărescu a absolvit în 2001 Facultatea de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar în 2002 și secția de Jurnalism a aceleiași universități. Și-a început parcursul profesional în 2004, la Radio France Internationale, a continuat ca producător la BBC România și reporter BBC World Service și din 2010 a făcut pasul către televiziune. Din 2014, Roxana Lăzărescu face parte din echipa de jurnaliști Digi24.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România (conform Reuters Institute Digital News Media Report 2019), fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este poziționat în top 3 cele mai urmărite posturi de știri în rândul publicului comercial. Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news și analize din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 31 de milioane de vizite, în ultimele șase luni.

Grupul Digi mai deține Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.