×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.01.2020 21:55:57

MINIMAX-PREMIERE / Minimax difuzează un nou serial cu ursul panda Po și filmul „Familia Jetson”



București (MEDIA EXPRES) / 10 ian 2020 / Serialul „Kung Fu Panda - Ghearele destinului”, o producție DreamWorks nominalizată în 2019 la Annie Awards, debutează pe televiziunea Minimax sâmbătă, 10 ianuarie, cele 13 episoade a câte 24 de minute ale serialul animat cu arte marțiale fiind programate de luni până vineri, de la ora 17.00, și în weekend de la ora 19.30.

Protagonistul serialului este celebrul urs panda supraponderal Po, căruia i-au fost dedicate nu mai puțin de trei lungmetraje (în rol de voce - Jack Black) și care acum are propriul serial TV.

Dacă în filmele pentru marele ecran Po dovedea că entuziasmul, perseverența și curajul îl pot face un adevărat luptător Kung Fu, chiar în pofida datelor sale fizice, acum trebuie să demonstreze răbdare și alte calități pedagogice.Asta pentru că, în serial, patru tineri panda descoperă o peșteră secretă sub Panda Village și - pentru că absorb fără să vrea energia puternicilor luptători Kung Fu antici numiți „Cele patru constelații” - trebuie să împlinească destinul și să salveze lumea de o forță malefică. Între timp, Po se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: să învețe această bandă de puști neascultători cum să își valorifice puterile.

„Familia Jetson: filmul” / „Jetsons: The Movie” (1990) are premiera pe 15 ianuarie. Este versiunea pentru marele ecran a serialului animat „The Jetsons”, despre aventurile unei familii din viitor. The Jetsons, fratele din viitor al familiei Flintstone, a apărut pe micile ecrane în 1962 şi primele 24 de episoade s-au bucurat de un succes suficient pentru ca seria să fie reluată ulterior. Spre deosebire de Familia Flintstone, unde tehnologiile rudimentare sunt compensate de farmecul relaţiilor dintre Fred, Barney şi soţiile lor, în The Jetsons o mare parte din gaguri se bazează pe invenţii trăsnite, extratereştri, holograme şi capricii tehnologice care mai de care mai aiuritoare.

Subiectul filmului difuzat de Minimax este dezrădăcinarea celebrei familii, George Jetson fiind promovat și - implicit - obligat să se ocupe de o fabrică nouă pe o planetă îndepărtată.

Filmele de familie lansate la cinema revin în ianuarie pe micile ecrane Minimax, sâmbăta, de la ora 20.30. iar binecunoscutele seriale ale postului continuă luna aceasta cu episoade în premieră.

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non- violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani și promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică. Minimax face parte din portofoliul AMC.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL