= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 13.01.2020 16:18:43
HBO GO-PREMIERĂ / HBO GO începe difuzarea seriei „THE OUTSIDER” după un roman de Stephen King
București (MEDIA EXPRES) / 13 ian 2020 / O nouă dramă produsă de HBO, „The Outsider”, adaptare după bestsellerul lui Stephen King, are premiera luni, 13 ianuarie, pe HBO GO, cu primele două episoade disponibile și câte un nou episod din cele 10 având premiera în fiecare săptămână.

Seria urmărește o anchetă aparent simplă a unei crime brutale având ca victimă un băiat dintr-un orășel care îi face pe un polițist veteran și un anchetator nonconformist să pună aparenta realitate. În cazul anchetat apare o forță supranaturală.

Jason Bateman regizează primele două episoade și este producător executiv al proiectului care îl are în rolul principal pe actorul australian Ben Mendelsohn.

În 2010, Ben a jucat împreună cu Guy Pearce în lungmetrajul „Animal Kingdom”, regizat de David Michod (film câștigător al World Cinema Jury Prize la Festivalul de Film de la Sundance). Interpretarea din film i-a adus cele mai importante premii din cinematografia australiană, Premiul AFI și Premiul IF pentru Cel mai bun actor într-un rol principal. A primit și trofeul British Independent Film Award în 2013, pentru rolul din „Starred Up”, regizat de David Mackenzie.
„THE OUTSIDER” este o adaptare a romanului din 2018 cu același nume, scris de „maestrul macabrului” Stephen King. Acțiunea se petrece într-un mic orășel din Oklahoma, acolo unde este găsit corpul mutilat al unui băiat în vârstă de 11 ani. Există dovezi aparent de necontestat care arată spre respectatul profesor de engleză (Jason Bateman), așa că detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) decide să-l aresteze. Cu toate acestea, bărbatul are un alibi perfect. Așa că întrebarea este: cum poate fi un om în două locuri, în același timp?

Jason Bateman este producător executiv Aggregate Films/ și regizor al primelor două episoade, Ben Mendelsohn este producător și actorul principal, Marty Bowen este producător executiv Temple Hill Entertainment, Richard Price este producător executiv și scenarist, iar Jack Bender este producător executiv, cu Michael Costigan producător executiv Aggregate Films.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.