×

Programe TV -- Data și ora publicării: 13.01.2020 16:25:42

DIGI SPORT2-HALEP-DIRECT / Digi Sport 2 difuzează meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic de la WTA Adelaide International



București (MEDIA EXPRES) / 13 ian 2020 / Digi Sport transmite în direct și în exclusivitate Turneul WTA Premier de la Adelaide care se desfășoară în perioada 13-18 ianuarie 2020, competiția care poate fi urmărită live și pe Digi.Online.

Simona Halep va juca direct în turul al doilea, marți, 14 ianuarie, după ora 10:00 dimineața ora României (ora exactă fiind determinată în funcție de terminarea unui meci anterior care se desfășoară pe același teren, n.red.) și o va întâlni pe jucătoarea australiană de origine croată, Ajla Tomljanovic, care în turul întâi a trecut de Iulia Putintseva (Kazahstan).

Meciul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2 și va fi comentat de jurnalistul Digi Sport Gabriel Morariu. Românca va juca după o pauză competițională de două luni. Acest turneu are o însemnătate mare pentru Simona Halep și pentru că Adelaide este orașul natal al antrenorului său, Darren Cahill.

WTA Adelaide este o competiție din Australia, de categorie Premier, aflată la ediția inaugurală, cu un fond de premii în valoare totală de 848.000 de dolari și 470 de puncte pentru câștigători.

De curând, românca s-a alăturat sportivilor din întreaga lume care au anunțat că vor ajuta victimele din Australia care au suferit în urma incendiilor. Într-un anunț pe Twitter, românca și-a declarat sprijinul: "Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter. În replică, Darren Cahill a punctat: "Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune "Bravo!". Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate".

Digi Sport difuzează printre altele Liga 1, Liga 2 și Cupa României, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, precum și cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, Digi 4K, Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL