×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 23.01.2020 17:21:32

TELEKOM-TARIFE-CREȘTERE / Telekom Romania majorează prețurile serviciilor cu până la 8 lei pentru pachetul complet de internet, tv, voce și mobil începând cu 1 martie



București (MEDIA EXPRES) / 23 ian 2020 / Telekom Romania este nevoită să modifice condițiile de furnizare a serviciilor de comunicații electronice și să majoreze o parte din tarifele serviciilor de comunicații din portofoliul său, potrivit unui comunicat difuzat de companie.

Pentru clienții rezidențiali, începând cu data de 1 martie 2020, prețul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV și voce) și pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Toți clienții rezidențiali vor fi informați cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât și prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Această ajustare nu se aplică prețurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

Totodată, clienții companii vor fi informați prin intermediul notificărilor scrise de schimbări aferente contractelor de furnizare a serviciilor de comunicații electronice încheiate cu Telekom Romania.

În acest context, clienții noștri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive, se mai arată în comunicat.

Telekom Romania le mulțumește clienților pentru cele aproape opt milioane de contracte retail și corporate, pentru înțelegerea constrângerilor macroeconomice și de afaceri care au condus la această decizie. Suntem încrezători că nivelul de calitate a serviciilor furnizate va compensa această ajustare de prețuri.

Telekom Romania își propune să ofere cele mai bune servicii la cele mai competitive prețuri, răspunzând cerințelor românilor referitoare la ceea ce își doresc în materie de telecomunicații și divertisment.

Reacțiile clienților la serviciile și ofertele lansate anul trecut demonstrează că Telekom Romania acționează potrivit angajamentului său. Astfel, sondajele realizate în rândul clienților companiei arată că aceștia sunt dispuși să recomande produsele și serviciile Telekom: 69% dintre utilizatorii Mobil Nelimitat* ar recomanda cu mare încredere produsul prietenilor și familiilor, iar 74% dintre cei care dețin serviciul Smart WiFi** ar face același lucru.

Toate transformările realizate de Telekom Romania pentru a îmbunătăți experiența clienților săi au avut ca rezultat performanțe remarcabile și în Call Center. Conform datelor interne, în al patrulea trimestru al anului trecut, peste 92% dintre întrebările și solicitările clienților au fost soluționate de către agenții Telekom de la primul apel.

Telekom Romania a lansat, în premieră, ofertele #Netliberare, cu internet nelimitat 4G și fără perioadă minimă de contract, în abonamentele de telefonie mobilă.

Mobil Nelimitat este un produs inovator care permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de urmat.

Smart WIFI, prima soluție de internet fără cabluri, este serviciul care acoperă nevoia de acces la internet fix, oriunde se află clientul. Este ușor de utilizat și nu necesită instalare (nu există găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de energie electrică, iar clientul are acces imediat la internet nelimitat 4G cu ajutorul unui router WiFi.

* Studiul Mobil Nelimitat a fost realizat pe 2.280 de respondenți, în intervalul iulie - decembrie 2019.
** Studiul Smart WiFi a fost realizat pe 3.564 de respondenți, în intervalul octombrie 2019 - ianuarie 2020.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Brandul Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL