Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.08.2020
Data ultimei ştiri: 07.08.2020 14:51:14
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 07.02.2020 13:18:05
DISCOVERY-HAMMOND-PREMIERĂ / Discovery Channel difuzează în premieră „Megastructuri cu Richard Hammond”
București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Discovery Channel difuzează în premieră „Megastructuri cu Richard Hammond” de sâmbătă, 8 februarie de la ora 22:00.

București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Discovery difuzează o nouă producție prezentată de Richard Hammond, cunoscut pentru seria emblematică „Top Gear”. „Megastructuri cu Richard Hammond”, având premiera sâmbătă, 8 februarie, de la ora 22.00.

Seria produsă de Chimp urmărește aventura lui Richard Hammond în căutarea celor mai mari structuri și mașinării din lume: din Marea Britanie până în Germania și SUA.

Richard Hammond (protagonist al emisiunilor „Top Gear”, „The Grand Tour” și „Brainiac: Maniaci ai științei”) explorează cele mai mari structuri și mașinării din lume, intrând în culise pentru a înțelege legile științei la scară mare: ce fac inginerii ca să construiască, să întrețină și să utilizeze aceste megastructuri.

Fiecare episod din „Megastructuri cu Richard Hammond” îl aduce într-o nouă locație, unde îi întâlnește pe eroii care fac posibilă ridicarea și funcționarea structurilor, explorând știința din spatele lor printr-o serie de experimente.

Locațiile vizitate se află în Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Austria și Olanda și includ structuri de la cel mai lung tunel feroviar subteran din lume până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal.

„Promisiunea Discovery este de a prezenta povești de calitate, spuse de voci pasionate celebre. Richard este un talent de renume mondial pe care publicul îl apreciază și ne bucurăm să descoperim rezultatele curiozității sale molipsitoare. Richard este un talent iconic în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona științei, ingineriei și mașinilor. Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă și originală, de proporții cu adevărat epice.”, a declarat Victoria Davies, SVP, General Manager pentru Discovery Inc în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA).

„Abia aștept să ajung acolo și să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginerești în acțiune. Iubesc ingineria și știința din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine. Va fi o călătorie presărată cu distracție și plină de răspunsuri pentru cei mai curioși dintre telespectatori. Va fi fabulos! Aceasta este o producție fantastică și suntem nerăbdători să vă arătăm ce putem face.”, a declarat Richard Hammond.

„Megastructuri cu Richard Hammond” a fost produsă pentru Discovery, la solicitarea regizorului Victoria Noble și producătorului executiv Oliver Wilson. Seria este produsă de Chimp Productions, cu Andrew Barron în calitate de producător și Michael Massey în calitate de producător executiv.

„Megastructuri cu Richard Hammond” va fi difuzată pe Discovery Channel, începând cu 8 februarie, de la ora 22:00, după succesul înregistrat în mai multe țări, printre care Marea Britanie, Olanda, Franța, Italia, Spania și Germania.

Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.