Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:14.08.2020
Data ultimei ştiri: 13.08.2020 16:21:43
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 07.02.2020 13:36:26
DIGI24-PROGRAME / „Sănătatea în Bucate” revine la Digi24 cu Petrișor Tănase
București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Emisiunea „Sănătatea în Bucate” revine la Digi24. Începând cu 23 februarie, în fiecare duminică, de la ora 12:30, Petrișor Tănase fiind noua gazdă a emisiunii.

Emisiunea culinară prezintă rețete și are invitați surpriză. De asemenea, începând cu 17 februarie, de luni până vineri, la Digimatinal, vor fi difuzate pe scurt, sub forma unor pastile, idei de mâncăruri sănătoase preparate în casă.

„Petrișor se întoarce... Hai să învățăm împreună să mâncăm sănătos. Voi sunteți cei care alegeți Digi24. Vă pup!”, spune Petrișor Tănase, primul prezentator de emisiuni culinare din audiovizualul românesc, cunoscut pasionaților de gastronomie nu numai în calitatea de gazdă de cooking-show-uri, dar și din cea de autor de cărți de gătit, antreprenor, îndrumător și profesor.

Formatul emisiunii este unul nou, în care gătitul va fi văzut ca un spectacol, gândit în detaliu. Ingredientele reprezintă combinația perfectă pentru fiecare fel de mâncare, iar texturile și culorile preparatelor par opere de artă.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România (conform Reuters Institute Digital News Media Report 2019), fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS. Digi24 este în top trei cele mai urmărite televiziuni de știri în rândul publicului comercial. Site-ul digi24.ro este cel mai urmărit site de news și analize din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 31 de milioane de vizite, în ultimele șase luni.

Grupul Digi mai deține Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now (pay-tv), televiziunile Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.