Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Profil 07.02.2020 14:39:25
NEM-DUBROVNIK-NOUTĂȚI / NEM Dubrovnik invită creatorii de tehnologie pentru TV să expună la ediția de anul acesta
București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Târgul de televiziune și film New Europe Market (NEM) organizat anual la Dubrovnik, în Croația, adresat în principal companiilor din sud-estul Europei, introduce de anul acesta un nou program intitulat „TV Tech Showcase”, destinat prezentării tehnologiilor noi care intră tot mai mult în domeniul audiovizual.

Organizatorii invită companiile intersate să prezinte ultimele evoluții tehnologice să participe la târg cu prezentări de 10 minute, evenimente de networking de o zi, standuri de expoziție sau sponsorizarea hotelului sau a legitimațiilor participanților.

NEM Dubrovnik se desfășoară anul acesta la Hotel Dubrovnik Palace în perioada 8-11 iunie, fiind organizat de Mediavision Ltd. din Zagreb, Croația, companie condusă de Sanja Božić Ljubičić . Aflat la a 8-a ediție, târgul de media și televiziune are sloganul “The TV market with a view” și reunește principalele televiziuni free-to air (FTA) și pay-TV din regiune, operatori de cablu și satelit, IPTV, companii de producție, distribuție și tehnologie, mass-media locală și internațională, agenții de media și marketing și experți din domeniile legate de televiziune.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.