×


Profil -- Data și ora publicării: 07.02.2020 14:39:25

NEM-DUBROVNIK-NOUTĂȚI / NEM Dubrovnik invită creatorii de tehnologie pentru TV să expună la ediția de anul acestaBucurești (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Târgul de televiziune și film New Europe Market (NEM) organizat anual la Dubrovnik, în Croația, adresat în principal companiilor din sud-estul Europei, introduce de anul acesta un nou program intitulat „TV Tech Showcase”, destinat prezentării tehnologiilor noi care intră tot mai mult în domeniul audiovizual.

Organizatorii invită companiile intersate să prezinte ultimele evoluții tehnologice să participe la târg cu prezentări de 10 minute, evenimente de networking de o zi, standuri de expoziție sau sponsorizarea hotelului sau a legitimațiilor participanților.

NEM Dubrovnik se desfășoară anul acesta la Hotel Dubrovnik Palace în perioada 8-11 iunie, fiind organizat de Mediavision Ltd. din Zagreb, Croația, companie condusă de Sanja Božić Ljubičić . Aflat la a 8-a ediție, târgul de media și televiziune are sloganul “The TV market with a view” și reunește principalele televiziuni free-to air (FTA) și pay-TV din regiune, operatori de cablu și satelit, IPTV, companii de producție, distribuție și tehnologie, mass-media locală și internațională, agenții de media și marketing și experți din domeniile legate de televiziune.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Da Vinci advertising for educational programs

NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENtAbonamentele la MEDIA EXPRES vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Noi ținem istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la digital și web.
Pentru abonamente click aici


© 2001 -  Media Expres SRL