Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.08.2020
Data ultimei ştiri: 07.08.2020 14:51:14
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 07.02.2020 17:42:30
OSCAR-DIGI24-CTP / Duminică, “În fața ta”, la Digi24 Cristian Tudor Popescu despre Gala Oscar 2020 și favoritul său la titlul de ”Cel mai bun film”
București (MEDIA EXPRES) / 7 feb 2020 / Gazetarul și cinefilul Cristian Tudor Popescu vine duminică, de la ora 14:00, „În fața ta”, la Digi24, când într-un dialog cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru vorbește despre Oscarurile din acest an, despre filmele considerate „marile favorite” ale juriului, dar și despre producția sa preferată.

”La Oscarul 2020 toate-s vechi și 9 (nr. cifra nouă) toate. Sunt 9 filme la secțiunea Cel mai bun film, dar niciunul nu duce cinematografia nici măcar un centimetru mai departe”, spune Cristian Tudor Popescu despre producțiile nominalizate anul acesta.

Gazetarul, istoricul și criticul de film le-a destăinuit celor doi interlocutori că, deși preferatul său este filmul „Parazit”, nu crede că va câștiga premiul pentru cel mai bun film. În opinia sa, lupta pentru acest titlu se va da între „Joker” și „1917”, peliculă a cărei lansare în cinematografele din România a fost susținută și de Digi24.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14:00, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru aduc “În fața ta”, la Digi24, oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului despre temele momentului.

Televiziunea Digi24 și platforma online digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al doilea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare din România, conform Reuters Institute Digital News Media Report 2019, fac parte din divizia de media a grupului Digi | RCS & RDS.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.