×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 10.02.2020 16:39:01

EUROSPORT-ONLINE-AUDIENȚE / Eurosport are o audiență tot mai mare în online



București (MEDIA EXPRES) / 10 feb 2020 / Eurosport a anunțat audiențele Australian Open în online, meciul dintre Simona Halep și Garbiñe Muguruza fiind cel mai vizionat eveniment transmis pe Eurosport 1 România în 2020, iar platformele digitale ale Eurosport au crescut semnificativ, cu 50 de milioane de minute de conținut consumate, potrivi unui comunicat difuzat de Eurosport.

Website-ul Eurosport.com a înregistrat o creștere de 35% prin seriile „My Grand Slam Journey”, care au prezentat noi detalii despre carierele jucătorilor, printre care Roger Federer și Rafael Nadal, și vodcast-ul „Tennis Legends”.

Analizele echipei extinse de experți Eurosport, formată din Mats Wilander, John McEnroe, Justine Henin, Boris Becker, Patrick Mouratoglou și Alex Corretja, au fost de asemenea apreciate, audiența Australian Open de pe Eurosport 1 crescând cu 4% față de anul trecut. În plus, platformele digitale ale Eurosport au înregistrat creșteri semnificative cu peste 50 de milioane de minute de conținut consumate - de două ori mai multe decât în 2019 -, interacțiunea cu publicul fiind cu 76% mai mare față de acum un an.

„Conținutul pe care Eurosport îl produce continuă să rezoneze cu milioane de fani pasionați. Astfel, am acordat o atenție deosebită nevoilor telespectatorilor și ne concentrăm pe satisfacerea dorințelor acestora prin transmisiuni live, acoperirea fiecărui moment al celor mai importante competiții, precum și punerea la dispoziția lor a analizelor sportive din partea celor mai apreciați experți. Cu Jocurile Olimpice la orizont, 2020 va fi un an important an pentru noi și vom căuta să ne consolidăm angajamentul de a alimenta pasiunea oamenilor pentru sport”, a declarat Andrew Georgiou, President, Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing.

În România, semifinala feminină dintre Simona Halep și Garbine Muguruza din 30 ianuarie a înregistrat o cotă de piață de 30% pe segmentul masculin 18-54 de ani, cu un rating de 3,3%. Meciul a înregistrat cea mai mare audiență de pe Eurosport 1 în acest an, ajungând la aproape 800.000 de oameni la nivel național, fiind lider pe piață în segmentul menționat, pe intervalul de difuzare.

Finala masculină de la Australian Open a urmat în topul celor mai urmărite meciuri, cu o cotă de piață de 12% pe segmentul masculin 18-54 de ani și 8% pe targetul comercial 18-49. Audiența medie de-a lungul partidei a măsurat 190.000 de persoane, cu un reach total de 711.000 de persoane. Similar, finala feminină a înregistrat o cotă de piață de 14%, respectiv 9% pe segmentele menționate mai sus, ajungând la 340.000 de persoane la nivel național, cu o audiență medie de 146.000 de persoane.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL