×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.02.2020 13:52:32

TELESTE-TRANSPORT-PARTICIPARE (UPDATE) / Teleste participă la IT-TRANS 2020 în Germania



București (MEDIA EXPRES) / 24 feb 2020 / Compania de tehnologie Teleste participă în perioada 3-5 martie 2020 la târgul de comunicații pentru transporturi IT-TRANS 2020, din Karlsruhe, în Germania, potrivit unui anunț difuzat pe site-ul companiei.

Teleste va expune la standul 1H30, împreună cu filiala companiei din Germania iqu Systems GmbH, un sistem centralizat de informații pentru călători destinat mijloacelor de transport în comun.

Sistemul central de informații pentru călători produs de Teleste este conceput pentru difuzarea de informații despre călătorie și de conținut multimedia în stații și pe platformele de îmbarcare, pe site-uri web și prin intermediul social media. Sistemul oferă mai multe instrumente flexibile pentru gestionarea flotelor mari de vehicule de transport, precum și un număr mare de afișaje pentru informații destinate pasagerilor. Sistemul se bazează pe o tehnologie de web și folosește simultan mai multe surse de date pentru a se asigura că informațiile potrivite sunt disponibile atât pentru pasageri, cât și pentru dispeceri, când și unde este nevoie.

Sistemul software produs de Teleste:
- Gestionează informațiile despre pasageri și trimite mesaje pasagerilor ușor și intuitiv
- Controlează un număr mare de afișaje și conținutul acestora
- Difuzează mai multe tipuri de conținut media ce poate fi suprapus cu informații pentru pasageri
- Urmărește în timp real flota de vehicule pe o hartă clară și simplă
Monitorizează și administrează funcționarea sistemului în mod flexibil și eficient

În funcție de operațiunile companiilor de transport, sistemul poate fi utilizat de la flote mici și până la parcuri urbane și interurbane de trenuri, tramvaie și autobuze, precum și pentru orașe întregi.

Teleste prezintă la IT-TRANS 2020 și ecranele LED TFT LCD / RGB pentru furnizarea informațiilor, destinate atât interioarelor cât și etanșe pentru exterior, certificate pentru rezistența la condiții dure de exploatare.

IT-TRANS - International Conference and Exhibition se desfășoară la 3 - 5 March 2020 fiind organizat de Messe Karlsruhe și UITP (International Association of Public Transport), o organizație înființată în 1885 la Bruxelles care reprezintă 1.500 de companii membre, din domeniul transporturilor urbane, locale, regionale și naționale din peste 96 de țări, inclusiv România (Asociația de dezvoltare intercomunitară pentru transport public București – Ilfov, Municipiul Constanța, Municipiul Timișoara, Oradea Transport Local S.A. și Webasto Romania Trading SRL.

Teleste este o companie finlandeză care construiește și furnizează echipamente pentru comunicații în domeniul televiziunii și transmisiilor de date, securitate și spații publice și în transportul public, având vânzări anuale nete în jurul a 250 de milioane de euro (2018).

(UPDATE) Organizatorii au anunțat la 28 februarie că târgul a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus pentru o dată care va fi comunicată în timp util.
(MEDIA EXPRES).


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL