×

Editorial -- Data și ora publicării: 18.03.2020 12:06:09

EURO2020-ANGACOM-ANULARE / Euro 2020 și congresul cabliștilor germani ANGA COM au fost anulate



// de Mihai Pavelescu //
București (MEDIA EXPRES) / 18 mar 2020 / Două decizii care planau în contextul pandemiei Covid-19 au fost anunțate la începutul acestei săptămâni, amânarea Euro 2020 pentru anul viitor și anularea congresului cabliștilor germani ANGA COM, care trebuia să se desfășoare la jumătatea lunii mai.

Asociația norvegiană de fotbal a fost prima care a confirmat că turneul european de fotbal, programat în perioada 12 iunie - 12 iulie în 12 țări europene, a fost anulat din cauza crizei Coronavirus. Asociația norvegiană a precizat că UEFA a decis să amâne competiția până la 11 iunie-11 iulie anul viitor.

Amânarea ar putea fi un semnal negativ și asupra Campionatului European feminin, care este programat în vară. UEFA a spus înainte de decizia privitoare la Euro 2020 că planificarea evenimentului continuă, deși multe federații naționale au solicitat amânarea competiției.

Anularea evenimentelor sportive va pune o presiune crescută pe programele televiziunilor de sport.

ANGA COM, expoziția și conferința pentru industria de broadband și mass-media, a fost amânată pentru 2021, după ce evenimentul era programat să aibă loc la jumătatea lunii mai, la Köln, în Germania.

Într-o declarație publică difuzată la 16 martie, Asociația germană a operatorilor de cablu cere tuturor expozanților, sponsorilor, partenerilor și prietenilor să înțeleagă acest pas inevitabil, dar ANGA COM privește evoluția epidemiei din Italia și din întreaga lume și pune mai presus de toate efortul comunității mondiale să se alăture acțiunilor de a opri pandemia cât mai repede posibil.

Participanții deja anunțați își vor putea folosi biletele la ediția din 2021 sau le pot anula până la 15 aprilie. ANGA COM din 2019 a înregistrat peste 20.000 de participanți din 83 de țări și peste 83 de expozanți, precum Cisco, CommScope și Nokia, cu 2.400 de participanți printrer care reprezentanții Deutsche Telekom, Vodafone și Discovery la conferința care însoțește expoziția de servicii și echipamente.

ANGA COM este ultimul târg din seria care a fost amânată ca urmare a coronavirusului, după anunțurile făcute printre alții de NAB Show din aprilie, Cabsat, MIPTV, lansarea europeană a Disney+ și SportsInnovation 2020.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL