×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 19.03.2020 17:11:41

SPACECOM-CEO-NUMIRE / Spacecom l-a numit pe Dan Zajicek CEO sfârșind interimatul lui Itzik Shnaiberg



București (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2020 / Compania israeliană Spacecom (Bursa Tel Aviv: SCC), operatorul flotei de sateliți AMOS, a anunțat că Dan Zajicek a fost numit de consiliul de administrație în funcția de director general al companiei (CEO), începând cu 1 aprilie 2020.

Itzik Shnaiberg, care a ocupat funcția de director general interimar începând cu 1 ianuarie 2020, va reveni la funcția de director general adjunct pe care a deținut-o înainte.

Zajicek vine la Spacecom de la Satcom Systems, proprietarul Gilat Satcom, unde a ocupat funcția de CEO din 2012, după ce a îndeplinit funcții de conducere în industria internațională a serviciilor prin satelit.

La Bezeq International a funcționat ca vicepreședinte responsabil pentru afaceri de reglementare, Dezvoltare de afaceri internaționale și HR, precum și vicepreședinte al unității de dezvoltare a afacerilor și director financiar.

Deținând o diplomă de specialitate în economie și administrarea afacerilor și un MBA la Universitatea din Ierusalim, Zajicek a ocupat, de asemenea, funcția de director adjunct general al Ministerului comunicațiilor din Israel și a lucrat în cadrul Ministerului Finanțelor din Israel.

„Sunt foarte încântat să mă alătur Spacecom”, a declarat Zajicek. „Cu patru sateliți care servesc comunități din patru regiuni diferite și cu trei dintre acești sateliți care deservesc Africa, Spacecom avansează în îndeplinirea obiectivelor sale de afaceri pe termen lung. Avem un viitor luminos în mediul nostru de afaceri care evoluează rapid și voi aduce avantajele noastre competitive în prim plan pentru a menține compania în dezvoltare pe piețele aflate în creștere”.
(MEDIA EXPRES)


Cel mai nou satelit al Spacecom, AMOS-17, situat pe poziția orbitală 17 Est deasupra Africii, oferă capacitatea de încărcare digitală a continentului cu capacitate HTS extinsă a C-Band-ului, bandă Ku-regională și grinzi HTS cu bandă Ka sterilă care pot fi combinate pentru a maximiza randamentul și eficiență. Sarcina digitală tri-bandă unică oferă soluții satcom sigure și rezistente care conectează Africa, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.


image.png
Fotografie de Karen Weintraub

Despre Spacecom :

Spacecom (Space-Communication Ltd.), operator al sateliților AMOS-3 și AMOS-7 co-localizați la 4 ° W, AMOS-17 la 17 ° E și AMOS-4 la 65 ° E , oferă o transmisie de înaltă calitate și servicii de comunicare către Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia prin operatori direct-acasă (DTH), furnizori de servicii Internet (ISP), operatori de telecomunicații și MNO, integratori de rețea și agenții guvernamentale.



AMOS-17 extinde în continuare acoperirea Spacecom în Africa și Asia, consolidându-și poziția de operator de satelit multi-regional.



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL