Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 06.04.2020 11:36:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 19.03.2020 17:11:41
SPACECOM-CEO-NUMIRE / Spacecom l-a numit pe Dan Zajicek CEO sfârșind interimatul lui Itzik Shnaiberg
București (MEDIA EXPRES) / 19 mar 2020 / Compania israeliană Spacecom (Bursa Tel Aviv: SCC), operatorul flotei de sateliți AMOS, a anunțat că Dan Zajicek a fost numit de consiliul de administrație în funcția de director general al companiei (CEO), începând cu 1 aprilie 2020.

Itzik Shnaiberg, care a ocupat funcția de director general interimar începând cu 1 ianuarie 2020, va reveni la funcția de director general adjunct pe care a deținut-o înainte.

Zajicek vine la Spacecom de la Satcom Systems, proprietarul Gilat Satcom, unde a ocupat funcția de CEO din 2012, după ce a îndeplinit funcții de conducere în industria internațională a serviciilor prin satelit.

La Bezeq International a funcționat ca vicepreședinte responsabil pentru afaceri de reglementare, Dezvoltare de afaceri internaționale și HR, precum și vicepreședinte al unității de dezvoltare a afacerilor și director financiar.

Deținând o diplomă de specialitate în economie și administrarea afacerilor și un MBA la Universitatea din Ierusalim, Zajicek a ocupat, de asemenea, funcția de director adjunct general al Ministerului comunicațiilor din Israel și a lucrat în cadrul Ministerului Finanțelor din Israel.

„Sunt foarte încântat să mă alătur Spacecom”, a declarat Zajicek. „Cu patru sateliți care servesc comunități din patru regiuni diferite și cu trei dintre acești sateliți care deservesc Africa, Spacecom avansează în îndeplinirea obiectivelor sale de afaceri pe termen lung. Avem un viitor luminos în mediul nostru de afaceri care evoluează rapid și voi aduce avantajele noastre competitive în prim plan pentru a menține compania în dezvoltare pe piețele aflate în creștere”.
(MEDIA EXPRES)


Cel mai nou satelit al Spacecom, AMOS-17, situat pe poziția orbitală 17 Est deasupra Africii, oferă capacitatea de încărcare digitală a continentului cu capacitate HTS extinsă a C-Band-ului, bandă Ku-regională și grinzi HTS cu bandă Ka sterilă care pot fi combinate pentru a maximiza randamentul și eficiență. Sarcina digitală tri-bandă unică oferă soluții satcom sigure și rezistente care conectează Africa, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.


image.png
Fotografie de Karen Weintraub

Despre Spacecom :

Spacecom (Space-Communication Ltd.), operator al sateliților AMOS-3 și AMOS-7 co-localizați la 4 ° W, AMOS-17 la 17 ° E și AMOS-4 la 65 ° E , oferă o transmisie de înaltă calitate și servicii de comunicare către Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia prin operatori direct-acasă (DTH), furnizori de servicii Internet (ISP), operatori de telecomunicații și MNO, integratori de rețea și agenții guvernamentale.AMOS-17 extinde în continuare acoperirea Spacecom în Africa și Asia, consolidându-și poziția de operator de satelit multi-regional.Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.