Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 05.04.2020 14:56:50
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 VOD / OTT / MOBILE 20.03.2020 12:20:11
HBO-SERIALE NOI / „Complotul împotriva Americii”, sezonul al treilea "Westworld" și documentarul despre tragedia Colectiv printre premierele săptămânii pe HBO GO
București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2020 / Miniseria în șase părți bazată pe romanul lui Philip Roth „Complotul împotriva Americii” a intrat pe HBO GO de săptămâna aceasta cu primul episod, alături de primul episod din sezonul al treilea al serialului SF „Westworld”, dar și documentarul "Colectiv" al lui Alexander Nanau.

„Complotul...” urmărește membrii unei familii din New Jersey care urmăresc ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte SUA și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

Seria urmează genul istoriilor alternative de după al doilea război mondial deschisă de serialul difuzat de Amazon Prime „The Man in the High Castle” care prezintă o lume în care naziștii și japonezii au câștigat și își împart SUA ca pradă de război.

Primul episod din „Complotul...” începe în ajunul ciclului electoral din 1940, când președintele în exercițiu Franklin Roosevelt, un politician democrat se trezește dintr-odată sfidat de un outsider politic. Lindbergh și-a câștigat faima datorită legendarului său zbor solo deasupra Atlanticului, în urmă cu 13 ani, și este, pentru mulți americani, printre cei mai mari eroi ai țării.

Un nou episod din “Complotul împotriva Americii” va fi disponibil în fiecare marți pe HBO GO și de la ora 20:00 la HBO.

Primul episod al sezonului al treilea al dramei science-fiction „Westworld” a intrat de asemenea pe HBO GO de luni, 16 martie, cadrul de desfășurare al acțiunii fiind de data aceasta lumea reală și nu parcul de distracții, roboții umanoizi care au evadat căutând acum răzbunarea și crearea unei rase noi, superioare oamenilor.

Noi episoade din „Westworld” III sunt programate luni, pe 23 martie și din nou luni, pe 30 martie.

Tot de săptămâna aceasta HBO GO a introdus în distribuție documentarul de 109 minute regizat de Alexander Nanau despre incendiul de la clubul Colectiv din 2015, care a ucis pe loc 27 de oameni și a rănit un total de 180 de persoane.

În scurt timp, mai multe victime cu arsuri încep să moară în spitale de la rănile care nu erau letale. Apoi un doctor vorbește cu o echipă de jurnaliști de investigație despre situația din spitale.

O dezvăluire duce la alta pe măsură ce reporterii încep să descopere o vastă fraudă în sistemul medical. Când este numit un nou ministru al sănătății, el oferă acces fără precedent la eforturile depuse pentru a reforma sistemul corupt, dar și la obstacolele cu care se confruntă.

Urmărind jurnaliști, victime și oficiali guvernamentali, documentarul oferă o prezentare intransigentă a impactului pe care îl are jurnalismul de investigație când este făcut la cel mai înalt nivel.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.