Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 05.04.2020 14:56:50
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 20.03.2020 12:38:37
FILMCAFE-PROGRAM / “Alexandru” (2004), “Gladiatorul” (2000), “Mort sau viu” (2006) și “Spioni de elită” (2001) la FilmCafe
București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2020 / Televiziunea FilmCafe din portofoliul AMC promovează pentru ultima parte a lunii martie un pachet de filme epopeice, vinerea, și arte marțiale și spionaj în serile de sâmbătă, ca propunere „pentru a face mai agreabilă șederea acasă, impusă de guvernanți pentru stoparea răspândirii coronavirusului”.

Filmul „Alexander” (2004) va fi difuzat vineri, 20 martie, de la ora 18:25 iar “Gladiator” (2000) este programat vineri, 27 martie, de la ora 18:50, și în reluare duminică, 29 martie, de la ora 11:25 și marţi, 31 martie, de la ora 16:25.

Filmul lui Oliver Stone “Alexander” se bazează pe povestea adevarată a unuia dintre cei mai influenţi şi mai strălucitori lideri din istoria omenirii, Alexandru (Colin Farrell), un bărbat care cucerise 90% din lumea cunoscută a epocii sale înainte să împlinească vârsta de 25 de ani. Filmul include poate una dintre cele mai spectaculoase scene de luptă - care îi are în cadru pe armăsarul lui Alexandru şi un elefant indian.

Cu un premiu obținut pentru efectele speciale, filmul “Gladiatorul” al lui Ridley Scott se remarcă prin recrearea pe computer (CGI) a Colosseumului din Roma, unde se desfășurau lupte cu gladiatori. Pornind de la o structură incompletă, britanicii de la compania The Mill au impresionat prin minuțiozitate și acuratețe, realismul celor 35.000 de spectatori făcuți să reacționeze la spectacolul din arenă fiind remarcabil.

Seara de sâmbătă, 21 martie, de la ora 20:20 (în reluare luni, 23 martie, de la ora 17:45) aduce o surpriză cinefililor iubitori de jocuri video, când FilmCafe difuzează filmul „Dead or Alive” / “Mort sau viu” (2006), ecranizarea unui celebru joc video de arte marțiale. Protagoniste sunt patru luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Exotica Devon Aoki (“Sin City”, “2 Fast 2 Furious”) are un rol letal în film.

“Spioni de elită” / “Spy Game” (2001), cu Robert Redford și Brad Pitt, va fi difuzat de FilmCafe sâmbătă, 28 martie, de la ora 19:25. În regia lui Tony Scott, filmul prezintă relația dintre doi oameni pe fundalul unei transformări prin care a trecut CIA între 1975 și 1991.

Povestea începe în China, continuă în Vietnam unde eroii se întâlnesc pentru prima dată, apoi la Berlin unde Muir (Robert Redford) îl antrenează pe Bishop (Brad Pitt), punctul culminant al conflictului fiind atins la Beirut. Sunt detaliați astfel 16 ani de istorie a Americii, cea mai mare parte fiind văzută retrospectiv. Locuri de filmare spectaculoase, un mozaic uriaș de personaje și o paleta întreagă de culori, sentimente, locuri și sunete.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.