×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.03.2020 12:38:37

FILMCAFE-PROGRAM / “Alexandru” (2004), “Gladiatorul” (2000), “Mort sau viu” (2006) și “Spioni de elită” (2001) la FilmCafe



București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2020 / Televiziunea FilmCafe din portofoliul AMC promovează pentru ultima parte a lunii martie un pachet de filme epopeice, vinerea, și arte marțiale și spionaj în serile de sâmbătă, ca propunere „pentru a face mai agreabilă șederea acasă, impusă de guvernanți pentru stoparea răspândirii coronavirusului”.

Filmul „Alexander” (2004) va fi difuzat vineri, 20 martie, de la ora 18:25 iar “Gladiator” (2000) este programat vineri, 27 martie, de la ora 18:50, și în reluare duminică, 29 martie, de la ora 11:25 și marţi, 31 martie, de la ora 16:25.

Filmul lui Oliver Stone “Alexander” se bazează pe povestea adevarată a unuia dintre cei mai influenţi şi mai strălucitori lideri din istoria omenirii, Alexandru (Colin Farrell), un bărbat care cucerise 90% din lumea cunoscută a epocii sale înainte să împlinească vârsta de 25 de ani. Filmul include poate una dintre cele mai spectaculoase scene de luptă - care îi are în cadru pe armăsarul lui Alexandru şi un elefant indian.

Cu un premiu obținut pentru efectele speciale, filmul “Gladiatorul” al lui Ridley Scott se remarcă prin recrearea pe computer (CGI) a Colosseumului din Roma, unde se desfășurau lupte cu gladiatori. Pornind de la o structură incompletă, britanicii de la compania The Mill au impresionat prin minuțiozitate și acuratețe, realismul celor 35.000 de spectatori făcuți să reacționeze la spectacolul din arenă fiind remarcabil.

Seara de sâmbătă, 21 martie, de la ora 20:20 (în reluare luni, 23 martie, de la ora 17:45) aduce o surpriză cinefililor iubitori de jocuri video, când FilmCafe difuzează filmul „Dead or Alive” / “Mort sau viu” (2006), ecranizarea unui celebru joc video de arte marțiale. Protagoniste sunt patru luptătoare invitate să participe la o competiție ilegală de arte marțiale organizată pe o insulă asiatică. Exotica Devon Aoki (“Sin City”, “2 Fast 2 Furious”) are un rol letal în film.

“Spioni de elită” / “Spy Game” (2001), cu Robert Redford și Brad Pitt, va fi difuzat de FilmCafe sâmbătă, 28 martie, de la ora 19:25. În regia lui Tony Scott, filmul prezintă relația dintre doi oameni pe fundalul unei transformări prin care a trecut CIA între 1975 și 1991.

Povestea începe în China, continuă în Vietnam unde eroii se întâlnesc pentru prima dată, apoi la Berlin unde Muir (Robert Redford) îl antrenează pe Bishop (Brad Pitt), punctul culminant al conflictului fiind atins la Beirut. Sunt detaliați astfel 16 ani de istorie a Americii, cea mai mare parte fiind văzută retrospectiv. Locuri de filmare spectaculoase, un mozaic uriaș de personaje și o paleta întreagă de culori, sentimente, locuri și sunete.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL