Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 06.04.2020 11:36:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 20.03.2020 12:52:38
AXN-APRILIE-PREMIERE / AXN începe luna aprilie cu premierele noilor sezoane din „MacGyver” și „The Rookie”
București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2020 / Angus "Mac" MacGyver și John Nolan, cel mai în vârstă cadet, se întorc în aprilie la AXN, în premiera noilor sezoane din „MacGyver” și „Recrutul” („The Rookie”), iar de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (2 aprilie), AXN difuzează un maraton “Doctorul cel bun”, serialul cu medicul rezident autist Shaun Murphy care salvează vieți pe bandă rulantă.

“MacGyver” – premiera sezonului 4, din 7 aprilie, marțea, de la ora 21:00; cu Lucas Till, Tristin Mays, Justin Hires.

În debutul sezonului 4, Angus "Mac" MacGyver este recrutat de John Acosta, General în cadrul Departamentului Apărării pentru a fura un proiect militar top secret dintr-un laborator. Misiunea are ca scop identificarea breșelor de securitate, însă atunci când echipa Phoenix descoperă că Acosta plănuiește un atac cu ajutorul aceste arme, Mac trebuie să îl oprească până nu e prea târziu.

Henry Ian Cusick (Lost, Scandal) se alătură distribuției începând cu noul sezon, care a avut premiera în Statele Unite ale Americii pe 14 Februarie.

“Recrutul” / “The Rookie” – premiera sezonului 2, din 7 aprilie, marțea, de la ora 22:00; cu Nathan Fillion, Eric Winter, Afton Williamson.

Experiența de viața se pare că i-a prins bine recrutului John Nolan. Astfel, a reușit să treacă cu bine peste primele luni de antrenament și să se apropie de visul de a deveni polițist în cadrul LAPD.

Acțiunea sezonul doi continuă la scurt timp după atacul terorist asupra orașului, din finalul primului sezon. Viața unuia dintre recruți este în pericol, Nolan nu mai are parteneră iar rezultatele unui examen important aduc surprize neașteptate atât pentru recruți, cât și pentru superiori.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.