Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 06.04.2020 11:36:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 20.03.2020 16:59:41
TELEKOM-TELEVIZIUNE-SUPLIMENTARE / Telekom oferă tuturor abonaților grila maximă TVL fără costuri suplimentare pâna la 30 aprilie
București (MEDIA EXPRES) / 20 mar 2020 / Telekom Romania a anunțat în contextul epidemiei Covid-19 că oferă noi beneficii clienților de servicii fixe și mobile, începând de luni, 23 martie 2020, începând cu grila maximă de televiziuni, respectiv abonamentul TVL, fără costuri sau obligații suplimentare până la 30 aprilie, pentru clienții care dețin în prezent servicii de televiziune.

Pachetul include 30 de televiziuni în plus cu Telekom TV Interactiv și 24 de în plus cu Telekom TV Satelit. Detalii despre lista televiziunilor incluse în pachetul L sunt disponibile online la adresa https://www.telekom.ro/product/televiziune-l/prod772342129/.

De asemenea, abonații noi care vin în perioada 23 martie – 17 mai 2020, pentru 2 ani, la serviciul de televiziune de la Telekom Romania, obțin o reducere de 50% la abonament pentru o perioadă de 6 luni și HBO și HBO GO cu reducere 100% timp de 12 luni.

„Traversăm o perioadă dificilă, iar lumea și viata de zi cu zi sunt diferite față de acum câteva săptamani. Contextul Corona-19 ne-a schimbat viața, iar la Telekom tratăm cu seriozitate acest virus și noua situație. Magazinele noastre vor rămâne deschise în măsura în care legislația o va permite, pentru a continua să ne deservim clienții. Pe lângă acestea, am pregătit câteva oferte atractive, pentru a face ca timpul petrecut acasă să treacă mai ușor, până când vom depăși această situație ”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Mai mult de 90% dintre clienții Telekom la telefonia mobilă au trafic de date și minute naționale nelimitat. Compania a început de asemenea din 20 martie să livreze la domiciliu cartela Mobil Nelimitat, fără costuri în plus și în siguranță. Comanda se poate face online, pe www.telekom.ro/mobilnelimitat/ și oferta este valabilă doar pentru clienții persoane fizice.

Cartela Mobil Nelimitat oferă acces la servicii imediat dupa introducerea acesteia în telefon și apelarea numărului 1234, fără a fi necesară deplasarea la magazin. După activarea cartelei, timp de 30 de zile cartela permite conexiunea la internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate și de 100 de minute internaționale fix/mobil.

Migrarea ulterioară la Mobil Nelimitat ca o cartelă prepay sau online la abonamentul nelimitat, fără perioadă minimă contractuală, se face printr-o experiență complet digitală, în aproximativ 5 minute.

Ofertele pentru serviciile fixe sunt disponibile atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții companii.

„După ce am asigurat continuitatea procesului educațional, chiar și de la distanță, și am sprijinit antreprenorii în continuarea afacerii, am pregatit și alte beneficii noi, experiențe împreună alături de familiile lor cu mai mult conținut de divertisment”, a spus Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.