Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 06.04.2020 11:36:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 21.03.2020 13:58:14
DISCOVERY-DOCUMENTAR-COVID-19 (UPDATE) / Discovery și Science Channel difuzează un documentar special *Pandemic: COVID-19”
București (MEDIA EXPRES) / 21 mar2020 / Discovery Channel și Science Channel au comandat ITN Productions un documentar special de o oră care să ofere informații despre criza globală de sănătate a coronavirusului COVID-19, potrivit presei internaționale.

Intitulat ”Pandemic: COVID-19”, programul conține interviuri cu experți în medicină, din mediul academic, oficiali guvernamentali și pacienți cu privire la originile pandemiei, aruncă lumină asupra tratamentului și transmiterii sale și despre modul în care s-a răspândit rapid în Wuhan, China și nu numai.

De asemenea, emisiunea va căuta să răspundă dacă SUA este pregătită să facă față virusului care se răspândește rapid și dacă cei care conduc lupta împotriva lui pot găsi răspunsuri și o posibilă soluție de vindecare.

Pentru ITN, producătorii executivi sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Pentru Discovery și Science Channel, Gretchen Eisele este producător executiv.

Pandemie: COVID-19 va fi difuzat la 25 martie pe Discovery și Science Channel în SUA, urmând ca în Romanânia să poată fi urmărit în premieră pe data de 5 aprilie, ora 21:00.

(UPDATE) Articolul a fost completat cu data difuzării în România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.