×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.03.2020 13:58:14

DISCOVERY-DOCUMENTAR-COVID-19 (UPDATE) / Discovery și Science Channel difuzează un documentar special *Pandemic: COVID-19”București (MEDIA EXPRES) / 21 mar2020 / Discovery Channel și Science Channel au comandat ITN Productions un documentar special de o oră care să ofere informații despre criza globală de sănătate a coronavirusului COVID-19, potrivit presei internaționale.

Intitulat ”Pandemic: COVID-19”, programul conține interviuri cu experți în medicină, din mediul academic, oficiali guvernamentali și pacienți cu privire la originile pandemiei, aruncă lumină asupra tratamentului și transmiterii sale și despre modul în care s-a răspândit rapid în Wuhan, China și nu numai.

De asemenea, emisiunea va căuta să răspundă dacă SUA este pregătită să facă față virusului care se răspândește rapid și dacă cei care conduc lupta împotriva lui pot găsi răspunsuri și o posibilă soluție de vindecare.

Pentru ITN, producătorii executivi sunt Ian Russell și Sarah Jane Cohen, iar producătorul este Nick Powell. Pentru Discovery și Science Channel, Gretchen Eisele este producător executiv.

Pandemie: COVID-19 va fi difuzat la 25 martie pe Discovery și Science Channel în SUA, urmând ca în Romanânia să poată fi urmărit în premieră pe data de 5 aprilie, ora 21:00.

(UPDATE) Articolul a fost completat cu data difuzării în România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL