Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 05.04.2020 14:56:50
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 24.03.2020 13:32:05
E!-PROGRAME-PREMIERĂ / E! difuzezază "The Funny Dance Show" din aprilie
București (MEDIA EXPRES) / 24 mar 2020 / E! Entertainment difuzează de vineri 3 aprilie de la ora 22:00 o nouă emisiune, "The Funny Dance Show", cu gazdele Justine Marino și Heidi Heaslet care alături de juriul format din Loni Love, Allison Holker și Justin Martindale urmăresc mai mulți comedianții aflați în cursa pentru 10.000 de dolari, bani care vor fi donați către o cauză caritabilă aleasă de câștigători.

Juriul este format din Loni Love (comedian și co-host pentru „The Real”), Allison Holker (“So You Think You Can Dance” și “Dancing with the Stars”) și Justin Martindale (comediant și vedetă de televiziune).
 
Producția realizată de Justine Marino și Heidi Heasletlive are ca decor celebrul club de comedie Comedy Store. “The Funny Dance Show” combină un concurs de dans și comedia și arată ce se poate întâmpla când cei mai amuzanți comedianți, unii dintre ei lipsiți de ritm, se întrec într-un concurs de dans. Indiferent de talentul la dans, sau lipsa acestuia, rezultatul este amuzant.

Emisiunea este difuzată săptămânal, urmărind în fiecare episod două perechi de câte doi comedianți, ajutați de prieteni și coregrafi profesioniști, cum încearcă să își îmbunătățească tehnica pentru evoluția lor în fața juriului. În seara spectacolului, concurenții încearcă să câștige cei $10,000 pentru cauza caritabilă pentru care luptă, fără să se rănească în fața publicului din club.
 
Echipele care vor evolua pe scenă sunt: Jessimae Peluso și Flula Borg vs. Candice Thompson și Maz Jobrani; Jade Catta-Preta și Marcella Marcella Arguello vs. Daniel Franzese și Irene Choi; Fortune Feimster și Willie Hunter vs. Fahim Anwar și Becky Robinson;  Ron Funches și Blair Socci vs. Adam Ray și Brad Williams; Kel Mitchell și Carly Jibson vs. Yamaneika Saunders și Jeremiah Watkins.
 
“The Funny Dance Show” este o producție Ugly Brother Studios, avându-i ca producători executivi pe Mike Duffy, Tim Duffy, Justine Marino, Heidi Heaslet și Rob Bagshaw.

E! Entertainment Television aparține NBCUniversal Networks International, parte a NBCUniversal, o divizie a Comcast Corporation din Statele Unite ale Americii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.