×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.03.2020 14:45:59

TELESTE-REȚELE-ECHIPAMENTE / Fluvius din Belgia continuă upgrade-ul rețelei cu nodurile optice inteligente Teleste



București (MEDIA EXPRES) / 24 mar 2020 / Teleste continuă să furnizeze noduri optice inteligente pentru principalul operator de comunicații din Belgia, Fluvius, potrivit unui comunicat difuzat de Teleste la 24 martie.

Livrările convenite constau din 750 de noduri inteligente de la Teleste AC8810, de 1,2 GHz, pentru actualizarea rețelei în regiunea Flandra, extinzând cooperarea dintre companii, începută în 2019. Valoarea contractului este estimată la aproximativ 1,1 milioane de euro.

Prin modernizarea infrastructurii de cablu, Fluvius încearcă să asigure capacități de transmisie a datelor de mare viteză pentru abonații din rețeaua sa de peste 500.000 de case. Licitația publică a companiei s-a bazat pe prețul produsului, precum și pe evaluarea criteriilor tehnice, incluzând caracteristici precum comutarea de la distanță, consumul de energie și carcasa, precum și configurația ușor de utilizat.

„Nodurile optice inteligente ale Teleste au fost concepute pentru a oferi operatorilor performanțe excelente de capacitate îmbunătățite cu funcții încorporate care permit gestionarea lor ușoară și funcționarea fiabilă, eficientă din punct de vedere al costurilor în domeniu. Suntem încântați că tehnologia a îndeplinit cerințele Fluvius în prima fază a modernizării rețelei și așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea în furnizarea de servicii viitoare pentru abonații lor de bandă largă”, a declarat Rami Kimari, vicepreședintele Teleste al Rețele HFC.

Nodurile optice AC8810 de 1,2 GHz ale Teleste oferă operatorilor capacitate de transmitere a datelor prin fibră, funcționare eficientă din punct de vedere al costurilor și redundanță ridicată și sunt ușor și economic de operare în teren.

Tehnologia inteligentă de rețea, cu caracteristici precum gestionarea de la distanță și comutarea de intrare, este concepută pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor în bandă largă pentru abonați, în timp ce, de exemplu, utilizarea funcției de economisire a energiei permite operatorilor să reducă consumul de energie și să obțină un nivel mai mic al amprentei CO₂ în rețele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL