Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 06.04.2020 11:36:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 24.03.2020 14:45:59
TELESTE-REȚELE-ECHIPAMENTE / Fluvius din Belgia continuă upgrade-ul rețelei cu nodurile optice inteligente Teleste
București (MEDIA EXPRES) / 24 mar 2020 / Teleste continuă să furnizeze noduri optice inteligente pentru principalul operator de comunicații din Belgia, Fluvius, potrivit unui comunicat difuzat de Teleste la 24 martie.

Livrările convenite constau din 750 de noduri inteligente de la Teleste AC8810, de 1,2 GHz, pentru actualizarea rețelei în regiunea Flandra, extinzând cooperarea dintre companii, începută în 2019. Valoarea contractului este estimată la aproximativ 1,1 milioane de euro.

Prin modernizarea infrastructurii de cablu, Fluvius încearcă să asigure capacități de transmisie a datelor de mare viteză pentru abonații din rețeaua sa de peste 500.000 de case. Licitația publică a companiei s-a bazat pe prețul produsului, precum și pe evaluarea criteriilor tehnice, incluzând caracteristici precum comutarea de la distanță, consumul de energie și carcasa, precum și configurația ușor de utilizat.

„Nodurile optice inteligente ale Teleste au fost concepute pentru a oferi operatorilor performanțe excelente de capacitate îmbunătățite cu funcții încorporate care permit gestionarea lor ușoară și funcționarea fiabilă, eficientă din punct de vedere al costurilor în domeniu. Suntem încântați că tehnologia a îndeplinit cerințele Fluvius în prima fază a modernizării rețelei și așteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea în furnizarea de servicii viitoare pentru abonații lor de bandă largă”, a declarat Rami Kimari, vicepreședintele Teleste al Rețele HFC.

Nodurile optice AC8810 de 1,2 GHz ale Teleste oferă operatorilor capacitate de transmitere a datelor prin fibră, funcționare eficientă din punct de vedere al costurilor și redundanță ridicată și sunt ușor și economic de operare în teren.

Tehnologia inteligentă de rețea, cu caracteristici precum gestionarea de la distanță și comutarea de intrare, este concepută pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor în bandă largă pentru abonați, în timp ce, de exemplu, utilizarea funcției de economisire a energiei permite operatorilor să reducă consumul de energie și să obțină un nivel mai mic al amprentei CO₂ în rețele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.