Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.04.2020
Data ultimei ştiri: 05.04.2020 14:56:50
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 25.03.2020 12:45:24
AMC-#STAIACASĂ-CAMPANIE / AMC derulează o campanie #staiacasă pe toate televiziunile sale
București (MEDIA EXPRES) / 25 mar 2020 / AMC a anunțat că începând din 25 martie toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional - Europa Centrală și de Nord se alătură inițiativei ”#staiacasă”.

Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE va afișa pe ecran un mesaj special #staiacasă, care va fi vizibil atât cât va fi necesar.

În România, mesajul se va afișa pe AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam. În alte părți ale Europei Centrale, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Germania și Ungaria, toate televiziunile AMCNI CNE se alătură acestei inițiative, cuprinzând în total 31 de televiziuni, care vor afișa mesajul #staiacasă.

În cele mai multe locuri din Europa, acest mod de viață responsabil și temporar, ne solicită să nu ne părăsim locuințele decât în situații absolut necesare, pentru a evita răspândirea coronavirusului.

În această situație, compania de televiziuni a considerat că este datoria sa să atragă atenția tuturor telespectatorilor, fie că sunt fani ai serialelor și filmelor, ori pasionaților de gătit, sau familiilor cu copii mici că este responsabilitatea noastră principală să stăm în case și să ne protejăm sănătatea noastră și a celorlalți, se mai arată în comunicat.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.