×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.03.2020 14:34:05

EUROSPORT-PROGRAME / Selecția săptămânii 27 martie – 5 aprilie la Eurosport



București (MEDIA EXPRES) / 27 mar 2020 / Eurosport și-a adaptat grila de programe la condițiile epidemiei și după anularea competițiilor sportive internaționale, mizând pe poveşti despre perseverenţă, realizări şi inspiraţie, readucând câteva dintre momentele sportive recente pe micile ecrane.

În lista de programe promovate de televiziune pentru perioada 27 martie – 5 aprilie se numără:

BEST OF US OPEN 2019
A fost un turneu cu una dintre cele mai dramatice finale. Superstarul în devenire Daniil Medvedev l-a împins pe Rafael Nadal într-un meci de cinci seturi. Retrăiește cea mai bună acțiune de la Flushing Meadows, New York.
CÂND: De la 7:00, Vi 27 martie, Eurosport 1

REVIEW TURUL FRANȚEI 2019
Evenimentul cel mai important din calendarul ciclist a născut o nouă stea. Columbianul Egan Bernal a câștigat tricoul galben pe Champs-Élysées la capătul Turului Franței. Eurosport rememorează câteva momente cheie ale unuia dintre cele mai bune Mari Tururi din ultimii ani.
CÂND: De la 11:30, Sâ 28 martie, Eurosport 2

REVIEW RALIUL DAKAR 2020
Raliul Dakar este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul rally raid, iar ediţia a 42-a nu a fost deloc altfel. Desfăşurată în Arabia Saudită, pe parcursul a 12 etape, pe o distanță de 7.900km, competiţia a pus unii dintre cei mai buni piloţi – de la câştigătorul a 13 ediţii, Stéphan Peterhansel, la legenda Formulei 1, Fernando Alonso – faţă în faţă în lupta pentru lauri.
CÂND: De la 15:00, Lu 30 martie – Sâ 4 aprilie, Eurosport 2
 
BEST OF RAFAEL NADAL
De 19 ori câştigător de Grand Slam, Nadal este unul dintre jucătorii emblematici ai tenisului. Relaxează-te şi bucură-te de o seară plină de momente clasice din cariera spaniolului alături de Eurosport, care rememorează câteva dintre meciurile care l-au făcut legendar. Rafa îl înfruntă pe Stan Wawrinka în finala Roland-Garros 2017, pe Dominic Thiem în sfertul de finală de la US Open 2018 şi pe Diego Schwartzman în sfertul de finală de la Roland-Garros 2018.
CÂND: De la 20:00, Lu 30 martie, Eurosport 2
 
CUPA MONDIALĂ DE BIATLON 2019-2020
Cupa Mondială de Biatlon IBU 2019-2020 a început la Östersund, în Suedia, în noiembrie, cu campionul norvegian de 26 de ani Johannes Thingnes Bø căutând să-şi apere titlurile câştigate anul trecut la General, Cupa Naţiunilor, Individual, Sprint, Urmărire, Start în Bloc, Ştafetă şi Ştefetă Mixtă. Poţi retrăi toată acţiunea din competiţiile masculine şi feminine în fiecare zi, ora 20:00, pe Eurosport 1.
CÂND: Între 20:00-0:00, zilnic, Eurosport 1
 
FINALA SNOOKER MASTERS 2020
Stuart Bingham şi Ali Carter au jucat în ceea ce s-a dovedit a fi o finală clasică jucată în formatul „cel mai bun din 19 jocuri” la Alexandra Palace din Londra, în ianuarie. Retrăieşte cele mai interesante momente ale finalei celei de-a doua competiţii ce constituie Tripla Coroană a anului. Meciul s-a prelungit într-un final care a ţinut publicul cu sufletul la gură şi a testat rezistenţa ambilor jucători în tentativa de a cuceri premiul cel mare de 250.000 de lire sterline.
CÂND: 16:00, Sâ 4 aprilie, Eurosport 1
 
GALERIA VEDETELOR JOCURILOR OLIMPICE
Eurosport 2 dedică după amiaza de duminică celor mai buni sprinteri, ciclişti şi jucători de tenis care au evoluat vreodată pe scena Jocurilor Olimpice. Rememorăm unii dintre pionierii sportului, de la Jesse Owens la Usain Bolt, de la Sir Bradley Wiggins la Leontien Zijlaard-Van Moorsell şi de la Steffi Graf la Serena Williams. Hall of Fame-ul Eurosport este o emisiune ce nu trebuie ratată de către fanii celui mai mare spectacol din lume.
CÂND: De la 16:00, Du 5 aprilie, Eurosport 2

Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews (eurosport.com) au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de ştiri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună şi, împreună cu aplicaţia Eurosport (disponibilă prin iOS şi Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL