Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:24.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Profil 07.04.2020 20:02:35
NATPE BUDAPEST-DATĂ NOUĂ/ Târgul de programe Natpe Budapest se va desfășura în 25-27 august
București (MEDIA EXPRES) / 7 apr 2020 / The National Association of Television Program Executives din SUA (NATPE), cea mai mare asociație din lume din care fac parte producători de conținut, distribuitori, streameri și cumpărători pentru toate platformele, a anunțat la 7 aprilie reprogramarea NATPE Budapest Internațional pentru perioada 25 - 27 august și a NATPE Streaming Plus șa 15 septembrie 2020, ca urmare a restricțiilor impuse de epidemia Covid-19.

NATPE Budapest International va avea loc în continuare la Hotelul InterContinental din Budapesta, Ungaria , după ce inițial evenimentul fusese programat în 30 iunie-3 iulie. Anul trecut, piața de programe, proiecțiile și conferința prilejuite de NATPE Budapest a atras participanți din peste 70 de țări, inclusiv peste 470 de cumpărători de programe și peste 160 de companii care și-a promovat producțiile pentru televiziune și streaming.

NATPE Streaming Plus este continuarea evenimentului desfășurat în premieră la Los Angeles anul trecut, când a reunit cei mai mari furnizori de streaming din SUA dar și din lume, precum CBS All Access, Hulu, Netflix, Pluto și YouTube.

NATPE Miami, evenimentul anual al organizației se va defășura conform planificării în perioada 19-21 ianuarie 2021, la Fontainebleau Resort din Miami, Florida.

„Primele noastre gânduri și rugăciuni se îndreaptă către comunitatea NATPE a celor afectați de această criză devastatoare. Din perspectiva afacerilor, NATPE recunoaște că industria se confruntă cu provocări de piață fără precedent; vrem să facem parte din soluție și să aducem experiențe care să ajute comunitatea noastră să continue să facă afaceri la potențialul lor maxim”, a declarat JP Bommel, președinte și CEO al NATPE.

Informații despre programul evenimentelor NATPE și despre participare se găsesc pe site-ul www.natpe.com.

NATPE este cea mai mare asociație de conținut globală din SUA și o organizație profesională dedicată modelării viitorului conținutului prin intermediul unor piețe globale și conferințe, proiecții, premii și evenimente de networking, ce include Conferința NATPE Miami Marketplace + , LA Screenings Independents, NATPE Budapest International și NATPE Streaming Plus. Reprezentând fiecare fațetă a activității de conținut, NATPE, are o istorie de peste cinci decenii în reprezentarea membrilor săi pentru deschiderea de noi oportunități de afaceri.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.