Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 Autorităţi 09.04.2020 19:15:29
CNA-ȘEDINȚĂ VIDEO-PREMIERĂ ISTORICĂ / CNA a ținut în premieră o ședință cu o parte din membri conectați dinafara sediului prin aplicația Zoom și transmisă live pe YouTube
București (MEDIA EXPRES) / 9 apr 2020 / CNA a ținut la 9 aprilie în premieră în istoria sa o video-ședință cu o parte din membri conectați dinafara sediului, prin aplicația Zoom, după ce luni, 6 aprilie, a aprobat modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare cu privire la procedura de desfășurare a ședințelor Consiliului având în vedere starea de urgență referitoare la coronavirus.

Ședința CNA din 9 aprilie a începtul la ora 11 și s-a terminat în jurul orei 17, cu participarea în sala de consiliu și prin video a membrilor Răsvan Popescu, Nicolae Bălașa, Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Ancuța Pocora și Dorina Rusu și, prin conexiune video, din locații externe sălii de consiliu, Radu Călin Cristea, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Orsolya Borsos și Alexandru Kocsis.

Organizatorul ședinței și “gazda” pe aplicația Zoom a fost Gabriel Tufeanu, care a folosit un abonament personal care costă aproximatv 60 de lei pe lună și care permite organizarea de meetinguri video pentru până la 100 de participanți. În total, la ședința CNA din 9 aprilie au fost conectați peste 30 de persoane, reprezentanți ai televiziunilor și radiourilor cu subiecte pe ordinea de zi și reprezentanți ai presei, inclusiv membrii CNA.

În paralel, ședința a fost transmisă din aplicația Zoom în streaming live și poate fi urmărită public pe YouTube, pe canalul Consiliul Național al Audiovizualului, la adresa https://www.youtube.com/channel/UCilB3MNTOAgMq4cnc_KsjCA/videos

La ședința CNA care a avut o ordine de zi cu 17 puncte au fost conectați, printre alții, reprezentanții televiziunilor Pro TV (Roxana Popescu), Digi24 (Vera Secrieru), Antena 1-Antena3 (Norina Ionescu), B1 TV (Rareș Anița), România TV (Roxana Niculescu), Național TV (Nicoleta Popa), RCS & RDS (Lucian Mihai), Vodafone / fost UPC (Cornel Valentin), radio Itsy Bitsy (Nadia Tătaru) și Bollywood TV-Mooz TV (Ionuț Samoilă).

Ședința a găzduit printre altele aprobarea de către CNA a prelungirii licențelor pentru Telekom Info deținut de TELEKOM ROMANIA COMMUNICATIONS SA București, și a radio Itsy Bitsy din Tulcea, Alexandria și Giurgiu, deținute de ON AIR STUDIO SRL București și acordarea de noi licențe audiovizuale pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe TV ENCICLOPEDIA, TV KULT, MOOZ URBAN, MOOZ RETRO și MOOZ LOVE deținute de  Mooz TV SRL București și pentru BOLLYWOOD CLASIC, ASIA TV și BOLLYWOOD FILM.

CNA a mai aprobat în videoconferința din 9 aprilie cedarea de către UPC ROMANIA SA București către VODAFONE ROMANIA SA București a serviciului de programe INFO din București, cu modificarea denumirii serviciului de programe, și retragere licenței audiovizuale a Sport Total FM din Slatina.

La finalul ședinței Monica Gubernat, președinta CNA, a anunțat că CNA va organiza următoarele două ședințe video luni, 13 și marți, 14 aprilie.

După încheierea ședinței, CNA a difuzat următorul

Comunicat de presă

09.04.2020

Întrunit în ședința publică din data de 09.04.2020, Consiliul Național al Audiovizualului a decis să sancționeze cu câte o somație publică societăţile ISG TV S.R.L. din Bucureşti şi Media Grup Market ADV S.R.L. din Miercurea Ciuc pentru nerespectarea dispozițiilor art. 54 alin. (2) din Legea audiovizualului nr. 504/2002 [„Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, prevăzute la art. 54 alin. (1) lit. b) şi e)”].

În aceeași ședință, Consiliul a aprobat solicitările de acordare a licențelor audiovizuale pentru difuzare prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe pentru: ASOCIAȚIA RADIO MARIA ROMÂNIA din Oradea (Maria TV), societatea Mooz TV S.R.L. București (TV ENCICLOPEDIA, TV KULT, MOOZ URBAN, MOOZ RETRO și MOOZ LOVE), precum şi pentru societatea ISG TV S.R.L. din București (BOLLYWOOD CLASIC, ASIA TV și BOLLYWOOD FILM).

Biroul Informare și Relații Publice

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) este garant al interesului public şi unică autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale, competențele sale fiind stabilite prin Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu modificările și completările ulterioare. Misiunea CNA este de a asigura un climat bazat pe libera exprimare şi responsabilitatea faţă de public în domeniul audiovizualului. Pentru mai multe detalii despre activitatea CNA accesați www.cna.ro .
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.